Ezeket látta már?

Ördög Nóra, Zséda és Lilu az emlőrák ellen

2010.06.05. Módosítva: 2015.11.04.

Gyaloglás az Életért a mellrák ellen! Rózsaszín lufikkal és sétával hívja fel a figyelmet az emlőrák elleni küzdelemre a 8. AVON Gyaloglás az Életért elnevezésű rendezvény ma, szombaton a Városligetben Budapesten.

Az egésznapos eseményen a szűrővizsgálatok mellett zenés programok, játékok várják az érdeklődőket. A gyaloglás útvonala némileg változik az eddigiekhez képest: most az Állatkertet, a Vidámparkot és a Széchenyi Fürdőt is érinti a menet, amelyhez számos ismert ember csatlakozik.

A megmozdulás célja felhívni az emberek figyelmét a szűrővizsgálatok fontosságára, hiszen a mellrák kellő odafigyeléssel gyógyítható, legyőzhető betegség.

A mellrákellenes sétán részt vesz a többek között Ördög Nóra, Lilu, Zséda, Gombos Edina, Gönczi Gábor, Auth Csilla, Baby Gabi, Bartók Eszter, Bencsik Tamara, Vágó Piros és Kovács Áron, Debreczeni Zita, Dombóvári Vanda, a Fresh lányok, Galambos Dorina, Horváth Éva, a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának sztárjai, Keleti Andrea, Kovács Ági, Köböl Anita, Némethy Marcsi és Sándor Orsi, Oszter Alexandra, Rubint Réka, Sarka Kata, Terecskei Rita, Tornóczky Anita, Völgyesi Gabi és Zsidró Tamás.

A színésznők, műsorvezetők, énekesek a legnagyobb egyetértésben állnak ki a jó ügy mellett, nem számít, ki melyik televíziós csatornát, stílust képviseli, ezúttal közös a cél - olvasható a szervezők által az MTI-nek eljuttatott közleményben. Bárki csatlakozhat a sztárokhoz a Városligeti Napozóréten, ahonnan idén már nyolcadik alkalommal indul el a Gyaloglás az Életért.

A szervezők ingyenes koncertekkel és szűrővizsgálatokkal is készülnek az egésznapos rendezvényen.

Forrás: MTI