60 ezres extra juttatást fizet dolgozóinak az oltásért a Rossmann

koronavírus, oltás, rossmann, oltásösztönzés, vakcina

Oltásösztönzés: a dolgozóknak december 15-ig kell megkapniuk legalább az egyik oltást, ha igényt tartanak az extra juttatásra.

A Rossmann drogérialánc ügyvezetése minden dolgozóját a koronavírus elleni oltás felvételére ösztönzi, különösen azokat az értékesítésben és logisztikán dolgozó kollégákat, akiknek nincs lehetősége az otthoni munkavégzésre - írta meg a storeinsider.hu.

A cég egyelőre nem teszi kötelezővé a koronavírus elleni oltást

A cég eddig is nagy hangsúlyt fektetett a megelőzésre, a karácsonyi roham közeledtével pedig mindenkit buzdít az oltás felvételére, melyet egyébként - egyelőre - nem kívánnak kötelezővé tenni. Most azonban több mint 100 millió Ft-ot fizet ki azoknak a – főként értékesítésben és logisztikán dolgozó – kollégáknak, akik felveszik az oltást.

Ez is érdekelheti:

“Bátorítjuk minden kollégánkat, hogy vegye fel az oltást, és ezúton is köszönetet mondunk minden olyan munkatársunknak, akik felelősen döntve, a maguk és a munkatársaik, valamint a vásárlók védelme érdekében már beoltatták magukat. Őket, valamint minden olyan raktári és bolti dolgozót, aki december 15-ig felveszi legalább az első oltást, 60.000 forintos extra juttatásban részesítünk.“ – mondta el Flórián László, a drogériahálózat ügyvezető igazgatója.

Rossmann Magyarország Kft. közlése szerint a vállalat hazai üzleteiben és logisztikai központjában kétezren dolgoznak, és 236 üzlete van.

Forrás: Store Insider