Ezeket látta már?

Friss koronavírus hírek ma

Kapaszkodjon! Lehet, laboratóriumi hiba eredménye a deltakron?

koronavírus, covid, fertőzés, omikron, deltakron

Alig pár napja hallhattuk először a deltakron kifejezést, máris támadások érték azt a tudóst, aki felfedezte a két variáns kereszteződéséből létrejött változatot.

Azzal vádolják az omikron és a delta koronavírus-variáns jegyeit egyszerre mutató „deltakron” felfedezőjét, hogy csak laboratóriumi hiba eredménye az új variáns észlelése és valójában nem is létezik. A ciprusi tudós továbbra is kitart abbéli állítása mellett, hogy új variánst fedezett fel. - írja a portfolio.hu

Több tudós is azt állítja, hogy az omikron és a delta variáns "szerelemgyereke", a deltakron valójában nem természetes úton, hanem egy laboratóriumi kísérlet közben jött létre egy hibából fakadóan.

Leonidos Kostrikis-t, a deltakront felfedező tudóst így támadások érik, aki egy közleményt küldött a Bloombergnek. Ebben leírta, hogy visszautasítja a vádakat, továbbá a deltakronon ő evolúciós jeleket fedezett fel, azaz magától alakult ki. Hozzátette azt is, hogy a koronavírussal kórházba kerülők között magasabb a deltakronnal fertőzöttek aránya, ami azt bizonyítja, hogy nem lehet laboratóriumi hiba eredménye.

Olvasson tovább! Így hatott ránk a Pfizer! Vakcinainfó - Az orvos válaszol

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához