Kijön még a covid intenzívről..? Vakcinainfó - Az orvos válaszol

koronavírus, az orvos válaszol, vakcinainfó, covid-19, vírus, fertőzés

Tisztelt Orvosok! Elkeseredésemben írok, illetve sajnos nem kapunk elég információt a kórháztól, így Önöktől kérdezném meg.

Egy közeli rokonunk kórházba került. Nem oltott... Covidos lett, ami szívizom bénulást okozott nála. Hétfő óta van kórházban, dialízist kap, mesterséges kómában van, lélegeztető gépen.

Az orvosok annyit mondanak, hogy az állapota nem javul de nem is romlik. A gyógyszeres kezelésre nem reagál. Az első gyógyszeres kezelés egy gyengébb volt, most erősebbet kap, de sajnos erre sem reagál.

Tudom, csodák történhetnek.....De az Önök meglátása alapján van esély, hogy felépüljön?

Elnézést kérek a kérdésem jellege miatt, viszont talán Önök több ilyennel találkoztak mint mi és jó lenne ha, valaki akár biztatni vagy a valóságot közölné velünk.

Köszönettel.

Oltási akcióhét a kórházi oltópontokon: ezeket kell tudni róla - olvasson tovább!

Kedves Kérdező!

Ennyi információ birtokában mi innen semmit nem tudunk mondani. De még a betegágy mellett álló orvosok is maximum egy távoli becslést - bár azt nem szeretjük, hisz nem vagyunk jósok.

Sajnos az életveszélyes COVID-19 megbetegedésnek bármilyen lefolyása előfordulhat, fel kell készülni a legrosszabbra is, de lehet, hogy sikerül felülkerekednie a betegségen és kikerülhet az intenzív osztályról. Ezesetben is érdemes arra számítani, hogy nagyon hosszú felépülési idő és maradványtünetek várnak majd rá.

Jobbulást kívánunk!

Figyelem! az itt megjelenő információk csak tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik a szakszerű orvosi vizsgálatot! A panaszaival minden esetben forduljon kezelőorvosához!

Forrás: Vakcinainfó - Az orvos válaszol