Ezeket látta már?

Ebben a magyar városban még mindig sok a covid fertőzött

pécs, koronavírus, covid, szennyvíz

Az NNGYK hozzátette, hogy a települések többségét stagnáló tendencia jellemzi.

Csökkent a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján szerdán. Azt írták: a múlt heti stagnálás után a 40. héten csökkenni kezdett a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja.

Hozzátették: a települések többségét stagnáló tendencia jellemzi, emelkedés sehol sem látható. A vizsgált helyszínek közül csökkenő tendencia figyelhető meg a Budapesti Központi Szennyvíztisztító Telep ellátási területén, a Budapest környéki agglomerációs településeken, valamint Győrben, Kaposváron és Szekszárdon.

Közölték azt is, a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja 20 helyszínen az "emelkedett", Kecskeméten a "mérsékelt", míg Pécsett a "magas" kategóriába sorolható.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Karikó Katalin kapta meg az élettani-orvosi Nobelt: így emlékszik vissza tanítványára a mestere

karikó katalin kondorosi éva 21 nő egészségért alapítvány Katalin Karikó sosem felejti el megköszönni az elért eredményeit mentorainak, akik között elsőkét említi Kondorosi Évát Forrás: 21 nő

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

koronavírus lefolyása

Forrás: NNGYK
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához