Ezeket látta már?

Koronavírus: újabb kutatók álltak elő azzal, hogy vuhani laboratóriumból szabadult el

koronavírus, laboratórium, covid, kína

Egyre több tudós véli úgy, hogy a koronavírus egy vuhani laboratóriumból szabadult el.

A napokban írtuk meg, hogy egyre inkább úgy gondolják a szakemberek, hogy a koronavírus egy vuhai laboratóriumból szabadult el a Covid. Most újabb két tudós mondta el a meglátásait ezzel kapcsolatban.

Laboratóriumi manipuláció nyomát találták a koronavírus szerkezetében

A koronavírus egy vuhani laborból szabadult ki, és indult világhódító útjára, amit kínai kutatók utólagos manipulációval, visszafejtéssel próbáltak leplezni és úgy feltüntetni, mintha a kórokozót denevérek terjesztették volna el – írja a Daily Mail 2 kutató, Angus Dalgleish brit onkológus és egy norvég virológus, Birger Sørensen megjelenés előtt álló tanulmányát.

Angus Dalgleish a St. George’s, University of London professzora, Birger Sørensen pedig az Immunor nevű cég vezetője, amely egy új, Biovacc–19 nevű vakcina kifejlesztésén dolgozik. Tavalyi kísérleteik közben fedezték fel, hogy a koronavírus szerkezetében rejlik néhány „egyedi ujjlenyomat”, amely kizárólag laboratóriumi manipulációból származhat.

Dalgleish ésSørensenerről szóló tanulmányát korábban már többször visszautasították, a közeljövőben a Quarterly Review of Biophysics Discovery című cambridge-i tudományos folyóirat fogja közölni.

Ez is érdekelheti:

Forrás: EgészségKalauz