Ezeket látta már?

Hirdetés

Videócseteljünk amennyit csak tudunk! Ne engedjük elhatalmasodni a depressziót! (x)

Próbáljunk meg túllépni a depresszión videócsetek segítségével!

2020-ban olyan szintű szorongással és olyan mennyiségű stresszel néztünk szembe, amire korábban nem volt példa. Valószínűleg ez az időszak mindenkit próbára tett, és tovább növelte a depresszió kialakulásának az esélyét.

Vigyázzunk, ne szigetelődjünk el!

Az elmúlt egy évben megtapasztalhattuk, milyen együtt élni a bizonytalansággal és a kiszámíthatatlansággal. A tartós feszültség és stressz sokunkat kimerített, mostanra fásulttá és fáradttá váltunk. A bezártság és a társas kapcsolataink hiánya arra kényszerített minket, hogy szembenézzünk önmagunkkal. Olyan problémák és gondok kerültek felszínre, amelyeket korábban esetleg el tudtunk nyomni. Ám ez a szembenézés nem mindenkinek tett jót. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ne szigetelődjünk el teljesen, amennyire csak tudjuk, tartsuk a kapcsolatot a barátainkkal és a családunkkal.

Dávid és Eszter kapcsolata kis híján tönkrement

– Korábban mindent meg tudtunk oldani közösen, ám az elmúlt egy évben tapasztalt bizonytalanság és kiszámíthatatlanság próbára tette a 10 éve jól működő kapcsolatunkat – meséli a 35 éves grafikus, Eszter. – A férjem, Dávid elveszítette a munkáját és hónapokig nem talált újabb állást magának. Az otthon töltött idő alatt egyre fásultabbá és befelé fordulóvá vált, hétről hétre fogyott az életkedve. Korábban nagy társasági életet élt, ám hónapokig még videócseten sem volt hajlandó beszélgetni a barátainkkal. Már nagyon kétségbe voltam esve, és nem tudtam, mit tegyek, amikor az egyik barátunk javaslatára megvettem a gyógynövényi összetevőt tartalmazó Remotiv extrát.

Ez az orbáncfűkivonat-tartalmú gyógyszer idővel javította a férjem hangulatát. Az orbáncfüvet a népi gyógyászatban a lélek napsugarának is nevezik, enyhe depresszióban való hatásosságát számos klinikai vizsgálat igazolja. A Remotiv extrát nem kell orvossal felíratni, recept nélkül is kapható a patikában. Dávid idővel visszanyerte a jó hangulatát és a motivációját, és megint tudott tiszta fejjel gondolkodni. A barátaival is újra felvette a kapcsolatot, és végül munkát is talált magának.

Tartsuk a kapcsolatot videócseten

A kutatások is azt igazolták, hogy akik elszigetelődnek, azok könnyebben válnak depresszióssá. A tudósok szerint már az is jót tesz, ha szöveges üzeneteket írunk azoknak, akiket szeretünk, de ennél jóval hatékonyabb, ha telefonon vagy videócseten tartjuk a kapcsolatot egymással. Figyeljünk oda idősebb rokonainkra, vagy azokra az ismerőseinkre, akikről tudjuk, hogy kevesebb a barátjuk, vagy már nem élnek a családtagjaik.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Forrás: Phytotec Hungária
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához