Ezeket látta már?

Tükrözze szemüvege hűen egyéniségét!

2012.12.18. Módosítva: 2015.11.04.

Exkluzív szemészeti tanácsadáson kaphatunk remek stílus-tippeket.

Szemészeti útmutatás és stílustanácsadás egyben? Miért ne! Ha már szemüveget kell hordanunk, hát viseljünk olyat, ami megfelelő látásélményt nyújt és még egyéniségünkhöz is nagyszerűen illik. Egy exkluzív szolgáltatásnak köszönhetően ma már szakemberek segítségével könnyedén fellelhetjük a legmegfelelőbb keretet.

Tükrözze szemüvege hűen egyéniségét!

Ha elmegyünk fodrászhoz vagy sminkeshez, természetes, hogy a végeredmény kialakításában egyszerre játszik szerepet arcformánk és egyéniségünk.

Szemüvegvásárláskor viszont előfordul, hogy kompromisszumokat kell kötnünk, gyakran megjelenésünk rovására. Most azonban egy különleges szemüveg stílus tanácsadásnak köszönhetően szakemberek segítségével megtalálhatjuk azt a keretet, ami passzol öltözködésünkhöz, valamint haj- és bőrszínünkhöz, s nem mellesleg kényelmes viselet. Így többé biztosan nem nyúlunk mellé.

"Lényeges, hogy a szemüveg kiválasztásakor személyiségünkhöz és arcformánkhoz a legjobban illeszkedő szemüveget találjuk meg. Ebben segít az egyik világhírű szemüveggyártó cég egy exkluzív esztétikai programmal, amelynek egyedisége abban rejlik, hogy megkülönböztetett figyelmet fordít a szemüveg viselőjének egyéniségére.

Arra törekszünk, hogy aki betér hozzánk, olyan szemüvegben távozzon a konzultáció végén, amelyben jól érzi magát és az öltözködéséhez is illik. A mi keret nélküli szemüvegeink szerencsére korlátlan szín- és formaválasztékban állnak rendelkezésre, így mindenkinek tudunk segíteni, legyen rövid- vagy távollátó, kedvelje a harsány színeket vagy éppen a visszafogottság híveként az egyszerűséget preferálja" – árulta el Hámori Viktória stílustanácsadó.

A kivételesen ingyenes tanácsadás december 18-22-ig tart, időpont szabad helyek függvényében a +36 1 797-7759-es telefonszámon egyeztethető.

További információk: www.optiris.hu

Forrás: Sajtóközlemény
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához