Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található! Igen Nem

Ezeket látta már?

Az 5 legveszélyesebb pozitúra, amivel nem árt vigyázni

szex, szexpóz, veszélyes szexpóz, pár

Ezek a pozitúrák súlyos sérülést okozhatnak.

Íme, az 5 legveszélyesebb szexpozíció, amelyek a leggyakrabban okoznak akár komoly sérüléseket is, holott eredetileg örömszerzésre vágyott volna mindkét résztvevő!

A legveszélyesebb szexpózok

  1. Amikor a férfi állva ölébe veszi a nőt, ez a pozíció ismert ölben viszlek és a térdremegtető néven is. A baj forrása: az erő és a testsúly A sérülés helye: a hát, vagy a leejtett nő esetében a farokcsont
  2. Az asztalon fekvő partner álló helyzetben történő kielégítése. A baj forrása: A férfinál a lábak keringése szenvedhet panaszt, a zsibbadás miatt nehezebb lesz felállnia. A sérülés helye: Felszíni horzsolások a testen, a péniszen és a hüvelyen.
  3. A férfi térdelő helyzetben hatol be a lábait a vállán nyugtató nőbe. A baj forrása: A nőnek nincs befolyása a behatolás mélységére. A sérülés helye: A hüvelyen jöhetnek létre sérülések.
  4. Az öltánc, azaz, amikor a férfi egy széken ül és hátulról hatol be az ölére érkező nőbe. A baj forrása: eltörhet a székláb A sérülés helye: A férfi háta és csípője, a nő combjai.
  5. A férfi hanyatt fekve, hátulról hatol be a rajta ülő nőbe. A baj forrása: esések és fáradt térdek A sérülés helye: Kidörzsölődés okozta horzsolások. Térdszalagok és a térd egyéb területei.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

Forrás: health24
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához