Ezeket látta már?

Mire vágyik a férfi?

parkapcsolat

Mire is? Szexre? Mély dekoltázsra? Hosszú combokra? Ha meg akarjuk ismerni egy férfi vágyait, akkor kezdjük az alapoknál, amikre aztán majd építkezhetünk.

Ki az, aki ne tudná a helyes választ: persze, mindegyikre, sőt! Ez alapján úgy tűnik, hogy egy férfit könnyű boldoggá tenni. Ezek azonban csak rövidtávon hatásos trükkök, amelyek nem biztosítanak hosszú távon is harmonikus életet.

Egy férfi nőre vágyik. Legalábbis a legtöbbje. Aztán, hogy ki milyenre, az már teljesen egyénfüggő. Vannak, akik előnyben részesítik a kerekded formákat, mások a szexi szemüveg mögött rejtőző eszet szeretik meg. Abban, hogy ki milyen nőt választ magának párjául, sokszor szerepet kapnak a gyerekkori élmények, tapasztalatok, vagy akár az anya testisége, vérmérséklete is.

Miért nem elég egy nő?

Egy férfi azonban nem csupán egyetlen nőre vágyik: a génjei azt diktálják, hogy minél többet szerezzen. A hímek ösztönös fajfenntartók, akiknél könnyen megváltozik a vérirány folyása, ha szexualitásra utaló jeleket találnak. Ilyen lehet már egy keveset takaró ruhadarab, vagy egy buja szempillantás is.

A jó párkapcsolat tényleg csak döntés kérdése? Mit kell elhatározni? Íme!

A nőkkel szemben sokkal nagyobb mennyiségben termelik magjukat, amelyet aztán minden kívánatos talajban elvetnének – legalábbis ha nem lenne lehetőség védekezésre, akkor ez történne. Viszont a tablettáknak, óvszereknek hála ez a belső ösztön egyetlen formában jelenik majd meg: megcsalásban.

Mikor dicsérted meg őt utoljára?

Ahhoz, hogy mégis meg tudja tartani a nő maga mellett a férfit, olyan apróságokra kell odafigyelni, amelyért a legtöbb férfi hálás tud lenni. Ilyen például az elismerés. Egy férfi szereti úgy érezni, hogy nélküle néha megállna a világ forgása, például akkor, ha tönkremenne a tengely, és ő nem lenne ott, hogy megszerelje.

A férfiak problémamegoldásra vannak kódolva, ezért sem szeretnek egyszerűen valamiről beszélgetni, amelynek igazából nincs határozott eleje, ahonnan kezdődik, és vége, ahová ki lehet lyukadni.

A távirányító látszólag cél nélküli kapcsolgatását is jobb, ha  megszokjuk A távirányító látszólag cél nélküli kapcsolgatását is jobb, ha  megszokjuk Forrás: EgészségKalauz

Mit nem bír a férfi?

Az erősebbik nem tagjai nem veszik szívesen, ha a nő rájuk csimpaszkodik. A nőket általában tisztelik, és becsülik, úgy gondolnak rájuk, mint egy védelmezendő lényre. Viszont abban a pillanatban, hogy ez a lény a nyakukba ugrik, ráerőszakolja magát és alig hagy nekik nyugodalmat, megtörik a varázs, és a férfi valószínűleg elhagyja azt a kapcsolatot, akár szakítás útján, akár hűtlenséggel.

Munkahelyi románc? Csak óvatosan, mutatjuk, miért, kattintson!

Pedig még egy vérbeli macsó is vágyik párkapcsolatra, ahogy minden más pasi is a világon. Szívesen veszik, ha a nő kiszolgálja őket, cserébe pedig ügyelni fognak azért, hogy a világ soha ne álljon meg forogni.

Fontos ügyelni arra, hogy ne veszítsen változatosságából a szexuális élet sem. Kevés lohasztóbb dolog létezik annál, ha a szeretés rutinná válik, a csókok ellaposodnak és vesztenek értékükből. Egy olyan kapcsolat, ahol az előjáték érintései nem nyújtanak semmi újat és az aktusban is kevés a változatosság, szinte halálra van ítélve.

10 szextipp csak nőknek, olvasson tovább!

Könnyedén elképzelhető, hogy egy másik nő fog majd csak új lángot csiholni a férfiből. Mondjuk hosszú combokkal és mély dekoltázzsal szítva fel a tüzet. Ezek a megoldások azonban csak rövidtávon hatásosak, hosszútávon másra vágyik a férfi.

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához