Ezeket látta már?

Hogy mik vannak: iPhone alkalmazások kismamáknak...

A modern kismamák ma már az iPhone-juk segítségével is követhetik terhességük alakulását. A Stuff magazin összeállításában sorolta fel a ma elérhető legjobb iPhone alkalmazásokat, amelyeket várandós kismamáknak terveztek.

iPhone alkalmazások kismamáknak

Hogy mik vannak: iPhone alkalmazások kismamáknak...

iPregnancy Ez az alkalmazás a terhesség idejét követi és egyúttal könnyen kalkulálható vele a kismama testtömeg indexe, így folyamatosan szem előtt tarthetó, mennyi plusz súllyal gyarapodott a leendő anyuka. Rögzíthetők benne az orvosi vizsgálatokra vonatkozó jegyzetek és a babára vonatkozó létfontosságú adatok is. A szolgáltatásokhoz tartozik egy utónév-szótár is, ha a leendő babának még nem volna meg a neve.

dad2be Ez az alkalmazás nem a kismamáknak, hanem a várandós anyukák férjeinek szól, amely olyan praktikus tanácsokkal szolgál a jövőbeli apukáknak, hogy a terhesség alatt milyen dolgokra legyenek figyelmesek, ha el akarják kerülni a hormonoknak köszönhetően nagy érzelmi ingadozásokat is produkáló kedvesük haragját.

Pimp My Ultrasound Ez az alkalmazás csak szórakoztatóértékkel bír - de egyeseknek éppen erre van szükségük. A leendő szülők az ultrahangkép feltöltése után a még meg nem született gyermeküket számtalan kellékkel és ruhadarabbal öltöztethetik fel.

Foods to avoid even pregnant Ez az alkalmazás a terhesség során gyakran a kismamákra törő éhség kezelésében segít. Nem elmulasztja azt, hanem tanácsot ad, milyen ételek kerülendők akkor, amikor gyorsan kell csillapítani a kismama éhségét.

Baby names wizard Ez az alkalmazás 25 000 nevet tartalmaz, amelyek között szűrhetünk nem, jelentés, eredet és népszerűség szerint is. hasznos mindenkinek, aki már várja vagy aki még csak tervezi az utódot.

Forrás: Medipress
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához