Ezeket látta már?

Segítségnyújtás - jóasszony módra...

2012.07.19. Módosítva: 2015.11.04.

A LadeePharma Kft. termékadományozási és tanácsadási kampányt szervez júliusban. Két szakmai partnerével: a Magyar Védőnők Egyesületével és a CoachOK Szakmai Szövetséggel anyaotthonokban és családok átmeneti otthonaiban lakó kismamákhoz, édesanyákhoz látogatnak el.

Előzetes felmérések alapján az anyaotthonoknak a termékadományok mellett leginkább az édesanyákat segítő, valós életvezetési tanácsokra, gyakorlati segítségre van szükségük. Éppen ezért a kampány szervezői szeretnék bevonni a teljes női lakosságot is az akcióba: gyűjtik az otthonokban lakó nőtársaknak szóló üzeneteket, gondolatokat, gyakorlati tanácsokat.

Segítségnyújtás - jóasszony módra...

Hétköznapjaink rohanásban telnek: munka, tanulás, ügyintézés, háztartási teendők, jobb esetben egy kis testmozgás és társasági élet, na meg a kötelező alvás – ennyi 24 óra. Csak vágyakozva gondolunk arra, milyen jó lenne többet pihenni, olvasni, beszélgetni, filmet nézni, kirándulni. Mindennek tetejébe, ha nem is napi szinten, de elsuhanva egy-egy adónk 1%-áért kiáltó óriásplakát mellett eszünkbe jut: de jó lenne segíteni másokon.

Az odafordulás, a szolidaritás, a támogatás alapvető igényünk, de a gyakorlati megvalósítás többnyire bonyolult, utánajárást és időt igényel. Más a helyzet, ha a segítségnyújtás gesztusa egyszerű, online megvalósítható és a támogatás nem pénzben testesül meg.

A Nők az Anyákért kampány során a LadeePharma Kft. együttműködő partnereivel: a Magyar Védőnők Egyesülete és a CoachOK Szakmai Szövetség képviselőivel karöltve anyaotthonokban, átmeneti családi otthonokban lakó kismamákhoz és édesanyákhoz látogat el 2012 júliusában.

Az akció során támogatott szervezetek – többek között a Lea Otthon, a Jó Pásztor Anyaotthon és a Békásmegyeri Családok Átmeneti Otthona - lakói LadeePharma termékekből álló ajándékcsomagok mellett komplex tanácsadást: védőnői tájékoztatást és egyéni, életvezetési konzultációs lehetőséget kapnak, hiszen A TUDÁS A LEGNAGYOBB ADOMÁNY.

A kampány szervezői ezzel a kulcsgondolattal összhangban szeretnék bevonni a női lakosságot az akcióba, az Adok magamra facebook közösségen keresztül. Az oldalon található Üzenj Te is a kismamáknak és édesanyáknak applikációban gyűjtik az otthonokban lakó nőtársaknak szóló üzeneteket: tippeket, gondolatokat, tapasztalatokat az anyasággal, a nőiséggel, a mindennapok praktikáival kapcsolatban.

A július végéig beérkező üzeneteket összegyűjtik és eljuttatják az otthonok lakóinak.

A kampány ideje alatt az otthonokban tartott tanácsadásokkal párhuzamosan, szakértői választ kaphat kérdéseire minden kismama és édesanya a LadeePharma szülész-nőgyógyász szakorvosától, ill. a Magyar Védőnők Egyesületétől. A Kérdezd a szakértőinket! felület a LadeeVit várandósvitamin facebook oldalán érhető el.

Forrás: Sajtóközlemény
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához