Mindenki ezt nézi most!

Szponzorált tartalom

Ajándékozzon szépséget Valentin-napra!

Szépség Valentin napra?

A párkapcsolatban élők minden évben eltöprengenek azon, mivel is lephetnék meg kedvesüket a szerelmesek ünnepén. A férfiakat általában nehezebb megajándékozni, de van egy dolog, aminek biztosan örülnek majd az erősebb nem tagjai! Ez pedig párjuk szépsége!

Manapság már nem igényel minden esztétikai kezelés műtétet, sok szépészeti beavatkozást akár fél óra alatt is el lehet végezni a modern töltőanyagok és eljárások segítségével, így akár ebédidőben is megfiatalodhatunk, szépülhetünk. Lepjen meg vele a párunk vagy ajándékozzuk meg saját magunkat, egy esztétikai kezelés remek ajándék!

Fiatalítás felsőfokon

Ha idővel az arcon mélyebb ráncok jelennek meg, azok ellen nincs igazán hatásos krém, sem kozmetikus által végezhető kezelés. Ilyenkor érdemes hialuronsavas feltöltést kérni, melynek során fokozatosan felszívódó töltőanyagot injektálnak a bőr adott részeibe, ezzel kisimítva a ráncokat és visszaadva az arc volumenét, kiemelve kontúrját. A ráncok mellett a szem alatti karikák megléte is gyakori probléma. A ráncok mellett a beesett, karikás szemek is megfiatalodhatnak, hiszen ugyanezzel a módszerrel, kanül segítségével a szemek alatti rész is feltölthető. Az eredmény látványos és több évet is letagadhatunk valós korunkból.

Csodás és csókos ajkak? 20 perc alatt valóra válnak!

Mióta világ a világ, a telt és formás ajkak vonzzák a másik nem tagjait. Ha elégedetlenek vagyunk ajkunk természetes formájával vagy vastagságával, akkor az ajakfeltöltéshez használt hialuronsav itt is a segítségünkre lehet. Néhány – jól irányzott – tűszúrás segítségével az ajkak volumene növelhető. A felszívódó töltőanyag hatása 8-12 hónapig is megmaradhat, ezzel együtt mégis biztonságos, hiszen ugyanazt a hialuronsavat tartalmazza, amely a szervezetünkben is megtalálható.

Oxigén és lapmaszk a kipihent bőr kulcsa

Néha csak a fáradtság vagy a napfény hiánya miatt látjuk magunkat idősebbnek. Ilyenkor a bőr szárazabbá és fakóbbá válik, az apró ráncok nagyobb hangsúlyt kapnak. Ha a Valentin-napi randevú előtt nem tudunk beiktatni egy nagy alvást, eljött az ideje az O2 Lift vagy a Biomolekuláris lapmaszkos arckezelésnek, melyek segítségével a bőr tisztává, hidratálttá és regenerálttá válik, a ráncocskák elhalványulnak és az arc ismét teljes szépségében ragyog.

Ha több információra van szüksége az esztétikai kezelésekkel kapcsolatban, kérjen időpontot a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet orvosaitól a budapestplasztika.hu oldalon, vagy a +36 1 354 08 00 telefonszámon.

Forrás: EgészségKalauz