Ezeket látta már?

Szponzorált tartalom

Ezt nézze meg! Ilyen professzionális módszerekkel szépül Ördög Nóra!

Ördög Nóra mindig a legjobb formáját szeretné nyújtani, ezért keresett fel szakembereket

Kétgyermekes édesanyaként és sokat foglalkoztatott tévés személyiségként Ördög Nórának nincs sok ideje a szépségápolásra.

Hogy mégis a legjobb formájában legyen, a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet szakembereinek segítségét kérte, néhány szépészeti és esztétikai kezelés formájában.

Ördög Nóra, mióta férjével, Nánási Pállal két gyermeket nevel, saját bevallása szerint nem alszik többet egy nap 5-6 óránál, bár tudja, hogy a pihenés a szépség megőrzésének egyik alappillére. - Elmúltam 35, így eljött az idő arra, hogy én is tudatosabb legyek ezen a téren. Megmondom őszintén, a jó arckrémre eddig is figyeltem, de a kozmetikushoz való járkálást bizony minimalizáltam, főleg mióta két gyerekem van. – vallotta be Ördög Nóra.

Mivel a népszerű műsorvezető bőrének még nincs szüksége műtéti beavatkozásra, úgy döntött, hogy olyan esztétikai kezelést választ fiatalságának megőrzéséhez, ami nem akadályozza meg abban, hogy mindennapi teendőit ellássa. Annak érdekében, hogy egy napot se kelljen otthon töltenie a kezelés után, a frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás módszerre esett a választása szépsége felfrissítéséhez.

A kétgyermekes anyuka egy ideje lelkesen vlogol rajongói nagy örömére, így cseppet sem meglepő, hogy élményeit most is megörökítette egy szelfikamera segítségével. A felvételen arról is beszámol, hogy mit érzett a kezelések alatt, így mindenki első kézből tájékozódhat arról, mivel jár egy-egy beavatkozás. Nóra számára arcának megfiatalodásán kívül még egy óriási élményt okozott a kezelés. - Felért egy pihentető, 12 órás alvással, amiben az elmúlt 4 évben nem volt részem. Ráadásul azonnal sokkal tömörebbnek és feszesebbnek is éreztem az arcbőröm, így még sokáig szép feleség, anyuka és műsorvezető maradhatok.

Szőrmentén is időt nyert

Ahogy minden nő, úgy Nóra is tudja, hogy a rendszeres szőrtelenítés mennyi időt vesz el az életéből, mindegy, hogy 3-4 hetente jár gyantáztatni, vagy épp otthon borotválja le a zavaró szőrszálakat. Két gyerek mellett a műsorvezetőnek ezt az időt sem sikerült mindig kigazdálkodni, így egy végleges megoldás mellett döntött. Mivel az arcfiatalítása során csupa jót tapasztalt, ezzel a problémával is a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet szakembereihez fordult. – Mivel nem jelenhetek meg a kamerák előtt szőrös lábbal, és az utcára sem lépek ki szívesen így, eldöntöttem, hogy végleges szőrtelenítéssel szabadulok meg a szőrszálaktól. – mesélte Ördög Nóra, aki nem bánta meg döntését, sőt tapasztalatairól a kamera előtt is beszámolt, miután elvégezték rajta a kezelést. Sőt, arra is rájött, hogy ha összeszámolja az élete során elvégeztetett gyantázás, vagy a borotvák árát, máris nem számít luxusnak a hat alkalmas lézeres kezeléssorozat.

Ha több információra van szüksége a frakcionált mikrotűs RF arcfiatalító kezeléssel vagy a lézeres, végleges szőrtelenítéssel kapcsolatban, kérjen időpontot a Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet orvosaitól a budapestplasztika.hu oldalon vagy a +36-1-354-08-00 telefonszámon.

Forrás: egeszsegkalauz.hu