Ezeket látta már?

Időjárás: ingadozhat a vérnyomása!

2017.11.02. Módosítva: 2017.11.02.
fejfajas_8

A napokban csak gyenge melegfront érkezik, mégis ez is hatással lehet mindennapjainkra, különösen a frontérzékenyek életét tudja "megkeseríteni" az időjárás. Mutatjuk, mi várható!

Szerencsére a mai nap folyamán sem takarja el az eget sok felhő felettünk, azok is leginkább fátyolfelhők lehetnek. Viszont kora estétől ez a felhőzet elkezd növekedni, és eső is kialakulhat belőle északkeleten. Napközben a délnyugati szél is felerősödik, minek következtében délután 12-17 fok várható.

Mit tud okozni az időjárás a szervezettel?

A frontérzékenyeket az enyhe frontok is meg tudják viselni. A frontérzékenyeket az enyhe frontok is meg tudják viselni. Forrás: EgészségKalauz

Mivel most gyenge melegfront jellegű hatás várható, a frontérzékenyeknek ismét érdemes kicsit jobban figyelniük magukra.

Hogyha álmatlanság gyötri, vagy fejfájás és migrén kínozza, akkor bizony az az enyhe front miatt is kialakulhatott. A napokban könnyen ingadozhat a vérnyomás, mely szédülést, émelygést is okozhat.

Fokozottan kell ügyelni az utakon, mivel csökkenhet a koncentráló-képesség, ami balesetveszélyes lehet. Ugyanez lehet a munkában is, próbáljunk koncentrálni feladatunkra, különben erőteljesen romlani fog a munkateljesítés.

forrás: időkép

humánmeteo

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához