Ezeket látta már?

Itt a vaginális hőmérő: na de mire jó?

2018.08.24. Módosítva: 2018.08.24.

Megérkezett a Priya névre keresztelt, vaginális hőmérséklet mérő, amit vezeték nélkül lehet használni. Miért hasznos ez a belső hőmérő? Cikkünkből kiderül!

Mi a Priya?

A nőknél az ovuláció, peteérés idején alig észrevehető hőingadozás jelentkezik, melyet ez a szerkezet képes érzékelni Ha ezt a szenzort használja, nincs szüksége egyéb monitor, kiegészítők megvételére.

A Priya App 24 órás hőmérséklet-változást ment el magában és ezek az adatok automatikusan töltődnek fel az okos-telefonba, ahol meg tudja őket tekinteni.

Mi az alapvető funkciója a Priya-nak?

Segít előre megtervezni a fogantatási időpontját a hőmérséklet változások érzékelésével, a folyamatos, 2 óránkénti jeltovábbítással.

A termékenység és a peteérés a kulcsa a sikeres fogantatásnak, így várhatóan azoknak a pároknak, akik sok próbálkozás után is kudarcot vallottak, nagyobb valószínűséggel sikerül ennek az eszköznek az előrejelzése segítségével gyermeket nemzeni.

Nem tudja, mikor van peteérése? Számolja ki!

A műszer képes arra, hogy folyamatosan adatot küldjön a mobilalkalmazásra, amiből nem csak a termékenységre lehet következtetni, hanem egyéb betegségekre is.

Mi az amiben még segíteni tud a Priya?

  • testsúly ellenőrzésben
  • alvási zavarok vizsgálatában
  • korai betegségfelismerésben
  • drogterápiában

Forrás:

priyaring

prima-temp

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához