Király Linda maszkkal harcol az influenza ellen

#nőiegészségéve #Király Linda #vitaminok #Természetes gyógymódok
2020.02.13.

Egészségben, betegségben: KARRIER - egészségtudatosságról és a betegségmegelőzésről osztottak meg tippeket a GLAMOUR Women of the Year jelöltjei

A megelőzés, a vitaminszedés, kialakult betegségek, tévhitek és félelmek mellett fontos beszélni az elsősorban nőket veszélyeztető betegségekről, veszélyekről. Ennek felismerését követően jött létre a Női Egészség Éve kezdeményezés, hogy felhívja a hölgyek figyelmét az egészségtudatosságra. A GLAMOUR Women of the Year jelöltjei közül Király Linda, Gera Marina és Zsiga Melinda meséltek egészségtudatosságról, megelőzésről és osztották meg javaslataikat az influenza szezonra való felkészüléssel kapcsolatban.

A megelőzéshez figyeljünk a testünk jelzéseire is

Három karizmatikus nő, három karakter, három eltérő életmód, mégis egy azonos vélemény: a rendszeres szűrővizsgálatok és a megelőzés a legfontosabb dolog, amit magunkért és szeretteinkkel való hosszú, együtt töltött boldog életért tehetünk.

Mindhárman hisznek a megelőzés fontosságában, így mindig szakítanak időt a rendszeres szűrővizsgálatokon való részvételre. Király Linda, aki nemzetközileg is elismert énekesnő és dalszerző, lenyűgöző ötoktávos hangterjedelme miatt generációja egyik legerősebb hangjaként emlegetnek semmit nem bíz a véletlenre:

„A megelőző vizsgálatok mellett mindig oda kell figyelnünk önmagunkra is, ugyanis testünk minden problémát előre jelezhet. Ezért nem szabad hagynunk, hogy a rohanó hétköznapok elvonják figyelmünket szervezetünk apró jelzéseiről. Időnként infúziós vitaminkúrákra járok, hogy mindig a maximumot tudjam nyújtani. Ez mindig nagyon megerősíti a szervezetem, amivel egészségesen kihúzom a télit influenza időszakot."

Mivel egy kis megfázás is hatalmas gondot tud okozni a fellépései miatt, ezért nagyra értékeli, ha valaki betegen inkább csak maszkban érintkezik másokkal. „Én is ugyanezt teszem, ha betegen mozdulok ki otthonról. Szerintem ez alapvető tisztelet másokkal szemben.” – tette hozzá az énekesnő.

Király Linda a megelőzésre helyezi a hangsúlyt Forrás: glamour

2020 a Női Egészség Éve! Menjen el kivizsgálásra ön is, és vigye magával a szeretteit is - az egészségünk a legnagyobb kincsünk! A szűrésekkel most nyerhet is, a részletekért kattintson ide!

Sport, vitaminok vagy természetes gyógymódok?

Immunrendszerünk nem csak a mindenki számára jól ismert influenzával, hanem komolyabb megbetegedésekkel is képes felvenni a harcot. Zsiga Melinda, kétszeres világbajnoki bronzérmes és többszörös magyar bajnok kick-boxoló szerint ehhez azonban, nem elegendők a vitaminok, hiszen a fitt test és karbantartott fizikum is sokat számít, hogy szervezetünk ellenállóbb legyen ebben az időszakban.

„Testileg és lelkileg is formában kell tartanunk magunkat. Nekem ebben sokat segít a napi szintű sport, amivel ellenállóvá és erőssé teszem a szervezetemet az egész évi rendszeres vitaminfogyasztás mellett” – emeli ki a mozgás fontosságát Az év sportolója kategória jelöltje.

Zsiga Melinda szerint a sport fontos szerepet tölt be az egészségünk megóvásában Forrás: glamour

Színésznőként és énekesnőként valóságos mumusnak számít a megfázás és az influenza, ezért mindenkinek megvannak a maga praktikái, amelyek közül most pár tippet meg is osztott Gera Marina, aki 2019-ben elnyerte a televíziós Oscarként emlegetett Emmy-díjat a legjobb színésznő kategóriában.

„Szintem sok minden fejben dől el. Amíg főpróbák, premierek vannak, annyira pörgős az ember élete, hogy nincs is ideje lerobbanni. Ám, ha véget ér ez a rohanós időszak, és elengedjük magunkat, sokszor akkor betegszünk le. Így, ha leterített a megfázás, akkor a méz és fokhagyma kombinációja a legnagyobb segítség!” – vallja a színésznő.

Gera Marina a természetes gyógymódokra esküszik Forrás: glamour

Ha kaptál hasznos tippeket betegségmegelőzéssel kapcsolatban a GLAMOUR Women of the Year jelöltjeitől vagy szeretnél többet megtudni munkásságukról, akkor látogass el a http://woty.glamouronline.hu/ oldalára és szavazz kedvenceidre!

Forrás: EgészségKalauz