Most már itthon is elérhetőek a világhírű Éminence kozmetikumok

#Harmony Spa Budapest #biofarm #organikus #parabénmentes
2019.04.23.

Hollywoodi filmsztárok kedvence kizárólag az Aria Hotel Budapest díjnyertes szépségrészlegén lesz elérhető áprilistól.

A hollywoodi filmsztárok, celebritások és az amerikai spák közönségének évtizedek óta töretlenül kedvenc bőrápolási márkája*, a kanadai székhelyű Éminence Organic Skin Care kezeléseit áprilistól az Aria Hotel Budapest wellness részlegén, az Európa legjobbjának** választott Harmony Spa-ban élvezheti a hazai közönség.

A többek között Cameron Diaz, Bradley Cooper, Meghan Markle, Eva Longoria, Victoria Beckham és Hugh Jackman kozmetikai favoritjai között szereplő termékek eddig Magyarországon nem voltak elérhetőek. A cég szigorú minőségbiztosítási követelményeinek megfelelően az állatkísérlet nélkül, önkéntesek bevonásával fejlesztett biodinamikus termékek GMO-, SLS-, parabénmentesek, valamint Demeter tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A márka csak olyan spákban érhető el, amelyekben az Éminence oktatási programjában is képzett szakemberek alkalmazzák és ajánlják a megfelelő kezeléseket, valamint termékeket. A Harmony Spa Budapest ehhez a nemzetközi közösséghez csatlakozik áprilistól az Éminence exkluzív magyarországi partnereként.

 Természetes alapanyagú kozmetikumok és wellness

Az Éminence Organic Skin Care termékei Amerikától Dubai-on át Ausztráliáig a világ több mint 50 országában elérhetők, a cég társadalmi felelősségvállalásának hatóköre azonban ennél is kiterjedtebb.

Az Éminence Kids Foundation az egyik alapító tag személyes történetét alakította társadalmi misszióvá három éve: gyermekkori leukémiában szenvedett és terápiáját édesanyja organikus élelmiszereken alapuló kúrával egészítette ki. A cég alapítványának célja minden hasonló kezelés alatt álló gyermek számára tápanyagokban gazdag organikus élelmiszert biztosítani. Máig közel nyolcvanezer adag bioételt juttattak el gyerekekhez világszerte, többek között a Tűzoltó utcai klinika betegeihez is. A felnövekvő generációk iránti felelősségvállalás részeként a cég olyan papírt használ a csomagolásokhoz, amelynek alapanyaga felelős erdőgazdálkodást igazoló tanúsítvánnyal (FSC) bír, a feliratokhoz szójából készült tintát használnak, és minden eladott termék után elültetnek egy facsemetét is. Az Éminence fennállása óta eddig 11 millió fával gyarapította a Föld zöldfelületét a Forest for Future program részeként.

Az Éminence Organic Skin Care termékei helyet kaptak több Oscar-díjátadó győztesének ajándékcsomagjában, és olyan világsztárok tartják számon a kedvenceik között, mint Jennifer Lawrence, Liv Tyler és Cameron Diaz, aki az Éminence széles termékpalettájának egyik legsikeresebbje, a tíz éven át fejlesztett, biodinamikus minősítésű arcápoló olaj (Facial Recovery Oil) nélkül el sem indul a strandra.

A vállalat és a Biofarm egyik tulajdonosa, Koronczay Boldizsár, aki gyermekkorában akut myeloid leukémiában szenvedett, évek óta tünetmentes. Állítja, hogy gyógyulását a bio-élelmiszerek is segítették. Forrás: https://eminenceorganicfarm.com/our-team/

Az Éminence sikerei

Az Éminence három egymást követő évben nyerte el a kozmetikai szektor világszinten egyik legrangosabb elismerését, a Nemzetközi Spa Szövetség innovációs termékdíját***, azonban nem csak az amerikai spák látogatói szavazzák meg kedvencnek 2009 óta megszakítás nélkül minden évben, de a világ spáinak szakmai közösségét megszólító amerikai DAYSPA magazin 2017-es szavazásán**** is öt kategóriában bizonyult a legjobbnak az Éminence 6000 nemzetközi spa 8000 szakemberének szavazatai alapján.

Áprilistól tizenkét speciális kezelés élvezhető a Harmony Spa Budapestben valamint az Éminence Organic Skin Care világhíres biodinamikus termékei is megvásárolhatóak lesznek az Aria Hotel Budapestben.

Harmony Spa Budapest

A cég minőségbiztosítási elveinek megfelelően többszöri tréning során adta át az Éminence a szükséges ismereteket a szálloda szépségrészlege, a Harmony Spa Budapest kozmetikusainak. Többek között a 60 perces Aria Signature Facial kezelés a dehidratált bőr igényeire szabott, izomtónust javító masszázs alkalmazásával, míg a 90 perces Anti-aging luxury facial kezelés az extra magas potenciállal rendelkező C-vitamin- és napraforgómag szérum erejével, valamint egy speciális masszázstechnika segítségével tünteti el az öregedő bőr mély ráncait. 

A fülöpjakabi mintafarmon rengeteg gyógynövény található. Forrás: https://harmonyspabudapest.com/hu/

forrás: harmonyspabudapest

* American Spa Professional’s Choice Awards - Favorite Professional Skin Care Line (2009-2018)

** Europe's Best Wellness Spa @ World Boutique Hotel Awards, London 2015

*** International Spa Association (ISPA) - ISPA Innovate Award Winner 2015, 2016, 2017

**** American DaySPa Magazine - Professional Choice Award 2017

Forrás: https://harmonyspabudapest.com/hu/