Ezeket látta már?

Egészségkalauz – mit olvastak, néztek a legtöbben?

A tavalyi év legolvasottabb hírei és cikkei oldalunkon: az Egészségkalauz weboldal naponta frissülő hírei, cikkei igen széles palettán mozognak egészség-betegség és annak társtémái körében. A tavalyi évben számos új rovattal is gazdagodtunk. Minderről nyújtunk egy rövid elemzést a kedves Olvasóknak.

Ahogy az a korábbi években is történt, az epekővel, és számos női betegséggel, problémával kapcsolatos cikkeink végeztek az élen.

Egészségkalauz – mit olvastak, néztek a legtöbben?

Érdekesség, hogy több szociális kérdés is igencsak előtérbe került, többek között a rokkantsági ellátás és a gyógyszerfelírás, a gyógyszerárak változásai. A szexualitással és a fertőzésekkel kapcsolatos cikkeink is az élbolyban végeztek.

Külön érdekesség, hogy házi kedvenceink is igen népszerűek voltak – lettek, és természetesen napi, vagy szezonális aktualitások (időjárás, kullancsok stb.) nagyobb érdeklődésre tartanak számot.

Az autoimmun betegségek, az allergia, a stroke (szélütés) és a pajzsmirigy-zavarok is a mindig népszerű témák között szerepelnek.

Lássuk az élmezőnyt! (néhány cikkhez közvetlen linket is adunk)

Tippek a hasmenés ellen

A szeméremtest rendellenességei

Figyelem! Változások a gyógyszerfelírásban!

Figyelem! Életveszélyes baktérium bukkant fel

Petefészek ciszták

Genitális szemölcsök (nemi szervi szemölcsök)

18+: szépség a szex közben?

Minden negyedik nő legalább egyszer átéli

Mutasd a kutyádat, megmondom, ki vagy

Rendkívüli hír: a jövő héten hidegrekord várható!

Szúnyog- és kullancsriasztók? Az ÁNTSZ felhívása

Szokott Ön magában beszélni?

Hüvelyi folyás (fluor) gombás fertőzés

Gyógyszerek: árváltozás a közelmúltban!

Derékfájás (isiász, lumbágó)

Meglepő - májvédő hatású az alkohol?

Szájpenész (Candida gombafertőzés)

Az allergia okai, tünetei

Pajzsmirigy alulműködés (hypothyreosis)

Egészségkalauz – mit olvastak, néztek a legtöbben?

Új kezdeményezés: az EKTV

Oldalunkon korábban is szerepeltek videofilmek, de 2012 októberétől új kezdeményezés indult, a közismert EgészségŐr Magazin, mely nálunk Egészségkalauz TV (EKTV) néven szerepel, heti rendszerességgel ad közre interjúkat, riportokat két népszerű műsorvezető segítségével az egészség-betegség világából. A tv-csatornán való adást követően nálunk e filmek, adásmenetek folyamatosan is megtekinthetőek.

Minden eddigi adásuk népszerű lett az Olvasók körében, a témák igen változatosak, a cukorbetegségtől az onkológián át a gyógynövények alkalmazásáig, a fitnesstől és szabadidősporttól a száj- és fogápolás, vagy éppen az általános állapotfelmérés legfontosabb kérdésköreiig.

Új rovatok az Egészségkalauz oldalon

Tavaly számos olyan rovattal is gazdagodtunk, melyek még hiányoztak az egészség-betegség témák közül, vagy fontos társtémákat dolgoznak fel. Lássuk, melyek ezek!

Az Egészségtár új rovatai

Egészségkalauz – mit olvastak, néztek a legtöbben?

A Betegségek-tünetek új rovatai

(alkohol, drogozás)

Forrás: EgészségKalauz