Mindenki ezt nézi most!

"Fazékban fő az egészség – Küldje be kedvenc receptjét, és nyerjen!"

2012.05.22. Módosítva: 2015.11.04.

Kedves Olvasók! "Fazékban fő az egészség – Küldje be kedvenc receptjét, és nyerjen!" címmel receptversenyt hirdetünk az Egészségkalauzon, és az Egészségkalauz Facebook oldalán.

Várjuk Önöktől friss tavaszi alapanyagokból készült képes ételreceptjeiket. A beküldők között értékes jutalomkönyveket sorsolunk ki. A nyertes recepteket (hozzájárulás esetén) az Egészségkalauzra és az Egészségkalauz Facebook oldalára is kihelyezzük. A játékban az Egészségkalauz weboldal regisztrált felhasználói vehetnek részt. Ha Ön még nem regisztrált, itt megteheti:

"Fazékban fő az egészség – Küldje be kedvenc receptjét, és nyerjen!"

Három kategóriában várunk recepteket:

  1. levesek és saláták
  2. főételek
  3. desszertek, édességek

Legfeljebb 3 - fényképpel ellátott - recept küldhető be, de akár 1 étellel is csatlakozhat a játékhoz.

Milyen recepteket várunk?

Az megfelelő tavaszi ételrecepteket. Alább szerepelnek azok a – késő tavaszi szezonális - zöldségek, gyümölcsök, melyek közül legalább egyet tartalmazzon minden recept!

Tavaszi alapanyagok a receptekhez

Brokkoli, cseresznye, egres, eper, hónapos retek, karfiol, málna, mángold, meggy, rebarbara, sóska, spárga, spenót, zöldborsó, újhagyma, újkrumpli, új sárgarépa, zöldbab.

A receptek beküldési határideje: 2012. június 18. Ezután beküldött anyagokat nem áll módunkban elfogadni. Csak saját készítésű recepteket és fotókat várunk!

Hogyan kérjük beküldeni a recepteket?

A recepteket e-mailben kérjük:

  • hozzávalók, és az elkészítés módja,
  • ételfotó: (maximum 800x600 px) jpg, ill. png formátumú, (a recept címével azonos) jelzéssel ellátva

az alábbi címre: Egészségkalauz szerkesztőség: info@egeszsegkalauz.hu

Tárgy: Egészségkalauz receptverseny

A receptversenyben való részvétellel a beküldők alábbiakat vállalják: (kérjük a levélbe bemásolni)

"Az Egészségkalauz receptversennyel kapcsolatos játék- és sorsolási szabályzatot elolvastam, és az abban foglaltakkal egyetértek. Amennyiben a sorsolás nyertesei közé kerülök, nevem/jeligém, a városnév, a recept és az arról készül ételfotó közzétételéhez hozzájárulok. A receptek és fotók saját forrásból származnak."

Sorsolás:

A nyerteseket az Egészségkalauz szakmai bíráló bizottságának előválogatását követően, az egészséges táplálkozás feltételeinek megfelelő receptek közül sorsoljuk ki. Minden kategóriában 1-1 nyertest és 1-1 pótnyertest sorsolunk.

A nyerteseket levélben értesítjük, és fenti nyilatkozattal elfogadott adataikat tesszük közzé. A jutalomkönyveket postán küldjük meg. Amennyiben a nyertes 15 napon belül nem jelentkezik, helyébe a kisorsolt pótnyertes lép.

Egyéb tudnivalók:

A játékban, beküldésben az UBM Medica Magyarország Kft. dolgozói és azok hozzátartozói nem vehetnek részt. A játéknak nem feltétele a betöltött 18. életév, csak az Egészségkalauz oldalon történt előzetes regisztráció.

A sorsolás időpontja:

A nyilvános sorsolásra 2012. június 26-án, kedden, délelőtt 11 órakor kerül sor az UBM Medica Kft. székházában. (1205 Budapest, Toldy F. u. 15-17.)

Forrás: EgészségKalauz