Ezeket látta már?

Szponzorált tartalom

Bivalyerős immunrendszert szeretne? Csak 3 lépés!

egeszseges_elet_magyar_tozeg

Ugye, mindenki szeretne nátha, influenza és komolyabb bajok nélkül "áttelelni"? Ha néha beveszünk egy szem C-vitamint az még nem elég! Az erős immunrendszerhez a következő három lépést kell megtenni.

Első lépés: tartsd tisztán a tested!

Sokat hallunk a méregtelenítésről, és sokan úgy vélik, hogy speciális méregtelenítésre nincs is szükség, hiszen ezt a feladatot a belső szerveink, például a májunk, a tüdőnk vagy a vesénk el tudja látni.

Nem szabad azonban elfeledkezni arról, hogy a modern civilizáció vívmányai azzal is együtt járhatnak, hogy olyan mennyiségben juthatnak a méreganyagok a szervezetünkbe, amelyek megterhelik a szerveinket. Sőt olyan anyagok is bekerülhetnek a testünkbe, melyek ott le is rakódhatnak, megszabadulni tőlük nagyon nehéz. Ilyen méreganyagok lehetnek például a különböző nehézfémek, a környezeti szennyeződések "nyomai", a növényvédőszer-maradványok.

HA MOST AKARJA KIPRÓBÁLNI A HUMINSAVAS KÉSZÍTMÉNYT -kattintson ide!

Ezek az élelmiszereinkből, az ivóvízből, a szennyezett levegőből vagy éppen a cigarettákból kerülhetnek a szervezetünkbe. Ha a méreganyagok felhalmozódnak a szervezetünkben, akkor a bevitt tápanyagok (származzanak azok bármilyen tökéletes forrásból) nem tudnak felszívódni, hasznosulni.

Méregtelenítő szerveinket segíthetjük, ha sok-sok tiszta vizet, vagy gyógynövényteát iszunk, ha rendszeresen sportolunk, szaunázunk illetve olyan étrend-kiegészítőt szedünk, amely segít kivezetni a szervezetből például a nehézfémeket (ilyen lehet a természetes huminsav).

Második lépés: töltsd fel magad ásványi anyagokkal

Különösen a vitaminszegény időszakban, illetve a betegeskedős időszak előtt érdemes feltölteni az ásványianyag- és vitaminraktárakat. Az ásványi anyagok és nyomelemek, például a vas, a króm vagy a szelén nemcsak azért fontosak, hogy szellemileg és fizikailag is jobban érezzük magunkat, teljesíteni tudjunk a munkahelyünkön vagy a magánéletben. A hiányuk sok súlyos betegséghez vezethet! Sajnos, napjainkban sokkal többen szenvednek kisebb-nagyobb mértékű ásványianyag-hiányban, mint hisszük.

Gyakran azonban az étrend-kiegészítők sem segítenek (legalábbis nem eleget), mert nem megfelelő formában található meg bennük az adott ásványi anyag. Ideális esetben a szedett ásványi anyag a lehető legtökéletesebben szívódik fel, a felszívódást pedig bizonyos kombinációkkal tovább javíthatjuk. A kelát kötésben található vas, króm vagy szelén bioaviabilitása megnő, vagyis a bevitt mennyiségből jóval többet tud hasznosítani a szervezet, kevesebb ürül ki a széklettel, vizelettel.

Harmadik lépés: pótold a vitaminokat is!

A harmadik lépés a vitaminbevitel. Mindenki tudja, hogy a vitaminok milyen fontosak az egészséghez, és azt is, hogy rendszeresen pótolnunk kell ezeket, a helyesen megválasztott élelmiszereinken vagy étrend-kiegészítőkön keresztül.

Sokan úgy gondolják, minél több vitamint visznek be, annál jobbat tesznek a szervezetükkel, ám ez csak részben igaz. Egyrészt, a szervezetünk nem minden vitaminból tud hirtelen nagyobb mennyiséget "kezelni", a felesleg egyszerűen kiürül. Másrészt, jó néhány vitaminból okozhat kellemetlen tüneteket a túladagolás, hasmenés, hányás vagy hasi görcsök is jelentkezhetnek.

És az előző lépésre visszatérve: hiába visszük be a vitaminokat a szervezetünkbe, ha a sejtjeink nem tudják azokat hasznosítani. A megfelelő hasznosuláshoz ásványi anyagok is szükségesek, vagyis, először azok pótlásáról kell gondoskodnunk!

Nyerjen egy teljes huminsav-kúrát, és szabaduljon meg a mérgező nehézfémektől- a részleteket itt olvashatja!

Immunerősítés huminsavval - nézze meg videónkat!

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl Forrás: egeszsegkalauz.hu
Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához