Ezeket látta már?

Felhívás a "Kedvenc Patikám 2012" cím elnyerésére

Idén, a tavalyi elsöprő sikerre való tekintettel, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége - a Roche Magyarország Kft. támogatásával - ismét kampány felhívást tesz közzé a "Kedvenc Patikám" cím elnyerésére.

A kampány célja

Felhívás a "Kedvenc Patikám 2012" cím elnyerésére

A kampány legfontosabb célja a betegek patikai szolgáltatásokkal való elégedettségének felmérése.

Ismételten a patikai munkára és a szolgáltatást igénybe vevő betegek érdekeire kívánjuk felhívni a figyelmet, illetve a feleket egymáshoz közelebb hozni minőségi fejlesztések által, mely azonban az elégedettséget befolyásoló tényezők ismerete nélkül nem lehetséges.

A kampány feltételei

A szavazatokért versenybe szállhat az ország bármely területéről minden aktív patika, gyógyszertár, melyekre szavazni a weboldalon- (a Szavazás oldalon), illetve a médiában található kérdőívek kitöltésével, és beküldésével lehet. A kampány 2012. szeptember 30-ig tart, a szavazatokat ezen a napon még le lehet adni.

A kampány tartalma

Általános adatok:

  • a szavazatok leadása teljesen anonim módon történik, így a résztvevőknek semmilyen személyes adatot nem kell közölniük
  • új patika adatbázisban történő rögzítésére lehetőség van a oldalon keresztül
  • a szavazatokat a médiában, illetve a patikákban is megtalálható szórólapokon keresztül, postai úton is leadhatják az érdeklődők
Felhívás a "Kedvenc Patikám 2012" cím elnyerésére

Aki szavazata mellett néhány adatát (név, cím, telefonszám, e-mail cím ) megadja, kétszemélyes wellness-hétvégét nyerhet a sorsoláson!

A résztvevő patikák saját népszerűsítési kampányokat folytathatnak személyes megkeresések és közösségi lehetőség felhasználásával egyaránt a lehető legnagyobb ismertség elérése érdekében.

A Kedvenc Patikám cím díjátadójára a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége XXII. kongresszusán kerül sor.

Az előző év első három helyezettje volt:

  • Arany Kígyó Gyógyszertár, Sopron
  • Elixír Gyógyszertár, Körmend
  • Cédrus Gyógyszertár, Budapest
Forrás: Sajtóközlemény
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához