Mindenki ezt nézi most!

Szponzorált tartalom

Díjnyertes belső tér és újragondolt kiszolgálás az Alma Gyógyszertárakban

Alma Patika Reform Program

Az Alma Gyógyszertárak Referenciapatika Programjának köszönhetően számos patika megújult.

2019-ben országos lefedettséget érhet el az Alma Gyógyszertárak Referenciapatika Programja. A már modernizált Alma Gyógyszertárak friss belső design-ja közkedvelt a betérők körében.

A program elindítása előtt a gyógyszertárhálózat feltérképezte a hazai vásárlói közönség igényeit. Bár az emberek 70%-a a széles választékot és a kedvező árakat keresi, de egyre fontosabb szemponttá válik számukra a kellemes patika belső.

Az új Alma Gyógyszertárak funkciója

A modern kor vásárlójának magas az információigénye és nagyon szeret széles kínálatból választani. Az Alma Referenciapatika lényegében egy speciális üzletmodellt jelent, ami új funkciót ad a gyógyszertárnak.

Áttekinthetőbben helyezkednek el a vény nélkül elérhető termékek, amik segítik a betegeket a választásban. A termékkínálat széles a klasszikus gyógyszertári terápiás csoportokon és egészségmegőrzéshez kapcsolódó termékeken túl olyan kategóriákkal is találkozhatnak a vásárlók, melyet jellemzően nem gyógyszertárban szoktak beszerezni. A vásárlói visszajelzések egyértelműek: a hozzáférhető polcon elhelyezett termékek kiemelt népszerűségnek örvendenek. Kifejezetten igaz ez a táplálékkiegészítőkre, vitaminokra és bőrápoló készítményekre, amelyeket a vásárlók szívesen hasonlítanak össze, mielőtt kiválasztják a számukra megfelelőt. A szakértelem egyértelmű hozzáadott értéke a gyógyszertáraknak, de ezen felül egy garancia is, mert az itt elérhető termékek minőség és eredet szempontjából ellenőrzött forrásból, megfelelő szállítási körülményeket biztosítva kerülnek a polcokra.

„A pozitív vásárlói visszajelzések mellett a sikert az is mutatja, hogy a legnagyobb üzleti megjelenéseket rangsoroló Superstore verseny Franchise kategóriájának fődíját az Alma Gyógyszertárak Referenciapatika Program design-ja kapta.” – tette hozzá Dr. Lázár Szabolcs, a Patika Management Kft. ügyvezető igazgatója.

Képek az Alma Gyógyszertárról:

Alma Patika Reform Program Alma Patika Reform Program Forrás: https://www.almapatika.hu/
Az Alma gyógyszertárak megváltozott belső tere. Az Alma gyógyszertárak megváltozott belső tere. Forrás: https://www.almapatika.hu/
Az Alma Patikák új belső tere. Az Alma Patikák új belső tere. Forrás: https://www.almapatika.hu/
Forrás: https://www.almapatika.hu/