Ezeket látta már?

Ha ilyen sört vett, semmiképp se igya meg, üvegdarabok lehetnek benne!

heineken, sör, nébih, termékvisszahívás

A Nébih ezt a fajta Heinekent hívja vissza, mert üvegdarabok lehetnek benne!

A Nébih 0,25 literes Heineken minőségi világos sört hív vissza, mert üvegdarabok lehetnek benne - olvasható a Nébih honlapján. A hatóság arra kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező terméket ne fogyasszák el!

A Heineken oldaláról kiderült, hogy a figyelmeztetés a Heineken Original, kisméretű, csavaros kupakkal ellátott, nem visszaváltható kiszereléseire vonatkozik, melyek esetében fennáll annak a veszélye, hogy a palackban üvegforgácsok találhatóak, melyek a palack aljáról leválva a termékbe is bejuthattak. Ez a veszély kizárólag az érintett termékek 0,25 literes kiszereléseire vonatkozik, melyek hátoldalán az alábbi következő lejárati dátumok vannak feltüntetve:

  • 2022.12.31.
  • 2023.01.08.
  • 2023.01.22.
  • 2023.02.18.
  • 2023.02.28.

Az érintett 0,25 literes palackok szupermarketekben, nagykereskedőknél, italboltokban és webáruházakban is kaphatóak voltak.

Mennyi alkohol okozhat májkárosodást? Olvasson tovább!

A Heineken arra kéri a fogyasztóit, hogy ne igyák meg a sört, és az üvegeket vigyék vissza az értékesítési helyre, ahol visszakapják a vásárlás összegét. A vásárlási összeg visszatérítéséhez nem szükséges a nyugta bemutatása. A vásárlóknak korlátlan idő áll rendelkezésre a termék visszaváltására.

Forrás: Nébih