Ezeket látta már?

Abszurd baleset: repülő tehén ölt meg egy sínekre vizelő nyugdíjast

baleset, marha, vonatbaleset, abszurd, sürgősségi ellátás

Furcsa, bizarr balesetben életét vesztette egy nyugdíjas, aki épp a vasúti síneken könnyített magán, amikor elütötte egy arra "repülő" tehén.

Abszurd baleset történt az indiai Alwarban, egy olyan területen, ahol a vonatok akár 160 km/órás sebességgel is száguldhatnak. Egy expresszvonat az épp arra vándorló és legelésző teheneknek csapódott. Az ütközés erejétől az egyik állat elrepült, majd olyan erővel zuhant a 82 éves Sivdajal Sarmára, hogy az a helyszínen meghalt. A nyugdíjas férfi egyébként éppen a sínekre vizelt, amikor felé repült a tehén. A kiérkező mentők, orvosok már semmit sem tehettek érte.

Egyik marha, másik tehén

Egy másik ember hasonlóképpen a síneknél könnyített magán, amikor a békésen legelésző tehenek a levegőbe repültek. Kis híján őt is eltalálta egy marha, de neki végül szerencséje volt és kikerülte.

A hasonló esetek nem ritkák Indiában: az utóbbi egy évben mintegy 26 ezerszer ütöttek el vonatok állatokat. Megelőző intézkedésként próbálják megtisztítani a növényektől és a szeméttől a vonatsínek környékét, a mozdonyvezetőknek pedig gyakrabban kell dudálniuk, hogy elriasszák a síneken bóklászó állatokat. Egyes helyeken kerítést is felhúztak, hogy a négylábúakat távol tartsák a veszélyzónától.

Az állatbarátok aggódtak a tehén miatt

Amikor az India News csütörtökön tweetelt róla, a bejegyzést több mint 309 ezren nézték meg, és a kommentelők nagyrészt a biztonság hiányáról nyilatkoztak. Többen az állat sorsa miatt aggódtak, "Azt tudjuk, hogy ráesett egy emberre és megölte, de a tehénállapotáról semmi hír. Csak egy kérdés: a tehén jól van? " Mint utóbb kiderül, sajnos nem, nincs jó: az állat sem élte túl a balesetet.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

#mentők

Forrás: Ladbible
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához