Ezeket látta már?

Matthew Perry: boldog és józan volt a halála előtt a Jóbarátok sztárja

Matthew Perry halála függőség

A Friends alkotótársa, Marta Kauffman mindössze két héttel az október 28-i, 54 éves halála előtt beszélt Mathew Perry színésszel, és elégedett volt a hallottakkal.

Kauffman a Today című műsorban azt mondta, jóhangulatú beszélgetés volt, Perryn érződött, hogy boldog, végre megtalálta a helyét a világban. Ezért is érte sokként a halálhíre – írja a Deadline.

„Boldog volt és gondtalan. Kimondottan jó passzban volt, ezért is olyan igazságtalan a halála” – mondta Kauffman a Hoda Kotbnak adott exkluzív show-interjújában. Az első gondolatom őszintén szólva az volt, hogy írjak neki egy sms-t. Aztán persze rádöbbentem a valósgra, és elöntött a mély szomorúság. Nehéz felfogni a halálát. Elvesztettem egy jóbarátot, s a rajongók ugyanezt érzik. Remélem, bárhol is van, érzi ezt”.

Mindenkit ledöbbentett a színész váratlan halála, rengeteg kolléga, barát búcsúzott tőle a közösségi médián keresztül is, de a rajongók egy része a Jóbarátok egyik fő forgatási helyszínén állít emléket a Chandler Binget megformáló Matthew Perry tiszteletére.

Mint ismeretes, a színészre október 28-án találtak rá, az első hírek alapján megfulladt. A halál okát még nem tárták fel, a toxikológiai jelentések folyamatban vannak - annyit lehet tudni, hogy Perry valószínleg megfulladt pezsgőfürdőzés közben otthonában. A rendőrség sem idegenkezűségre utaló, sem drogfogyasztással kapcsolatos nyomokat sem talált a színész körül.

Matthew Perry egész életében küzdött a függőséggel, többször megpróbált leszokni, összesen 15-ször vonult elvonóra, de gyakran visszaesett. Nyíltan írt a függőséggel való viszonyáról, sőt, még egy színdarabot is írt megpróbáltatásairól The End of Longing címmel. Egy tavaly megjelent podcastban így beszélt, hogy

„Sok fent és lent jellemezte az életemet, de a legjobb része egyértelműen az, hogy ha egy alkoholista vagy drogfüggő megkeres, és azt kérdezi, tudnál-e segíteni nekem, mindig azt tudom mondani: igen, tudok segíteni. Akkor is, ha sokszor magamnak se tudok.”

Perry abban reménykedett, hogy nem a Jóbarátok sorozatban játszott szerepe miatt emlékeznek rá a legjobban, hanem a szenvedélybetegek támogatására végzett munkája miatt.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Így búcsúzott Matthew Perrytől Jennifer Aniston és Courteney Cox

Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



Forrás: Deadline
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához