Ezeket látta már?

Megmentették az életét, most a mentősöktől követeli: fizessék ki a szétvágott ruháját

motor, motoros

Az életmentéshez szét kellett vágni a ruháját annak az eszméletlenül fekvő motorosnak, aki most, felépülve levelet írt az OMSZ-nek, amiben azt követeli, hogy fizessék ki a ruháját.

Az OMSZ írt egy életmentésről, aminek során a mentősök szétvágták egy ájultan fekvő motoros ruháját, hogy meg tudják kezdeni az életmentést, de most a motoros a ruházatának a megtérítését kéri a mentősöktől:

"Felháborodott levelet írt a mentőknek az a 30 év körüli motoros, akit néhány hete ért közúti baleset Pest megyében. Súlyos sérüléseket szenvedett, bajtársaink pedig levágták az eszméletlen motoros ruházatát, hogy meg tudják kezdeni az ellátását. A férfi ennek költségét követeli most az életmentőktől, ami több százezer forint.

Bajtársaink megpróbálták elmagyarázni a ruházat eltávolításának szükségességét és azt javasolták az egykori sérültnek, hogy forduljon a balesetet okozó fél biztosítójához, hiszen nem a mentők feladata megtéríteni a baleset miatti közvetett károkat. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk."

A címlapfotó illusztráció.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

Forrás: OMSZ
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához