Ezeket látta már?

Szívrohamot kapott Müller Péter a bécsi előadásán

Müller Péter, Bécs, előadás, szívroham

Müller Péter a közösségi oldalán tudatta, hogy egy – orvosi háttérrel rendelkező – idősek otthonába kerül most néhány hétre.

A Kossuth-díjas író ugyanis lemondta az összes soron következő fellépését, mert a közelmúltban kétszer is összeesett – írja a Blikk. Legutóbb Bécsben tartott előadást, de mint mondja, enyhe szívrohama volt. Kétszer is a földre zuhant, segítséggel tudta csak befejezni a műsort.

Eljött az idő, amikor visszavonulót kell fújnom, legalábbis egy időre. Még ne temessenek. (…) Bármennyire is sérülékenynek tűnök most, olyan embernek, aki segítségre szorul, nem tervezem a visszavonulást. De muszáj megállnom. (…) Nem érzem biztosnak, hogy eleget tudok tenni bármilyen meghívásnak” – vallotta be.

A hátralévő életemben home office-ban dolgozom majd. Ami azt jelenti, hogy adott esetben élő telefonos kapcsolás során mondom majd a magamét, vagy pedig az otthonomban fogadok televíziós stábot kamerával, riporterrel” – magyarázta döntését Müller Péter, hozzátéve: a teste jelzi, hogy változtatnia kell.

De dolgozom tovább, írok, alkotok, s közben Visegrádon, egy hangulatos egészségügyi intézményben pihenek, regenerálódok, feltöltődöm néhány hétig” – mondta el.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

13 érdekesség, meghökkentő tény a szívről, amit eddig nem tudott!

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



EGÉSZSÉGKALAUZ DOSSZIÉ mappa

szívinfarktus

Forrás: blikk.hu
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához