Ezeket látta már?

Orvosmeteorológia: igazi tavaszi időnk lesz Március 15-én!

orvosmeteorológia időjárás front ma orvosmeteo felhő szél napsütés

A Meteo Klinika részletes tájékoztatása szerint igazi tavaszi nap lesz, de prefrontális panaszokkal!

A péntek az egyetlen frontmentes nap! A kettősfronti maradványfelhőzet csak napközben távozik, de már sokan érezzük a közeledő következőt!

Frontérzékenyek rosszul viselhetik a prefrontális humánmeteorológiai-orvosmeteorológiai helyzetet!

Tavaszi napunk lesz, de a frontérzékenyek számára közel sem alakul zavarmentesen a pénteki humánmeteorológiai-orvosmeteorológiai helyzet.

A csütörtöki kettős front maradvány felhőzet még jelen van, de délutántól inkább a szombaton érkező újabb frontok prefrontális panaszai jelentkezhetnek. Sokan vannak akik már erre a front előtti helyzetre reagálnak, jellemző tünetek a gyakoribb fejfájás, a fáradtság, lehangoltság, energiátlanság, szédüléses és diszkomfort jellegű panaszok jelentkezése. Akik ebben a helyzetben is jelentős időjárási hatásokat tapasztalnak ők jó eséllyel ebbe a prefrontális kategóriába esnek. Sok embernél viszont még az elmúlt napok tartósan érvényesülő erős terhelése miatti elhúzódó következmények is fennállhatnak.

Milyen idő lesz?

Pénteken elsősorban az északi és néhol középső tájakon ködfoltokkal indul a nap, majd napközben változóan-erősen felhős idő várható, eleinte hosszabb, délután rövidebb napos időszakokkal. Kisebb eső, zápor északkeleten, keleten fordulhat elő. A délies szél gyenge, mérsékelt marad. Hajnalban a legtöbb helyen 1 és 7 közé hűl a levegő, de néhol gyenge fagy nem kizárt. Délután 12-18 fokot mérhetünk.

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Ennyi lépést kellene naponta megtenni az egészségünk érdekében

Mi a Tünetkereső? Ingyenes tünetellenőrző, ami percek alatt segíthet beazonosítani a problémáját!



Forrás: EgészégKalauz / Meteo Klinika
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához