Konyha
Savanyítás kezdőknek: mit, mikor és hogyan érdemes eltenni télire?
Ha betartja ezeket a tanácsokat, nemcsak ropogós, hanem hosszan eltartható és ízletes savanyúságokat készíthet.
A magyar tavak elfeledett növénye: a tüskés sulyom, amely újra helyet kér a konyhában
Egykor a szegények eledele volt, ma gasztronómiai ritkaság.
Ilyen hőmérsékleten kell mosni a konyharuhákat, hogy tényleg elpusztuljanak a baktériumok!
Sokan elrontják: ilyen hőmérsékleten kellene mosni a konyharuháka.
Hogyan ismerheti fel, hogy valódi, jó minőségű fahéjt használ?
Ön milyen fahéjt szokott használni?
Vágjon félbe egy citromot, majd sózza meg: az olasz háziasszonyok titkos trükkje, amit Ön is imádni fog
Próbálja ki, nem fog csalódni!
Három alattomos veszélyforrás a konyhában – a Harvard orvosa szerint súlyos károkat okozhatnak
Nem, nem a késről van szó.
Rejtett veszély a tányéron: így csökkentheti az arzént a rizsben
A rizs a világ fontos alapélelmiszere, de hajlamos arzént felhalmozni.
Ezt a fűszert imádja a mája, sőt, még az öregedést is lassíthatja – Borssal még hatékonyabb
Jóval több, mint egy egzotikus fűszer: természetes antioxidáns, gyulladáscsökkentő és szépségápoló egyszerre.