Legnépszerűbb

Ezt a hibát majdnem mindenki elköveti virsli főzéskor – pedig veszélyes lehet az egészségére

Ezt a hibát majdnem mindenki elköveti virsli főzéskor – pedig veszélyes lehet az egészségére

Ön hogy szokta készíteni a hot dog-hoz a virslit?

Hogyan kerüljük el a mikroműanyagokat a konyhában?​

Hogyan kerüljük el a mikroműanyagokat a konyhában?​

Mivel a műanyagokból kioldódó vegyületek és a mikroműanyagok a nemzetközi kutatások alapján döntő részben az élelmiszerekkel kerülnek a szervezetünkbe, nem kérdés, hogy elsősorban a konyhában tudjuk azokat megállítani. De hogyan?

Fermentált ízek és kulturális örökség: mi is pontosan a dzsang?

Fermentált ízek és kulturális örökség: mi is pontosan a dzsang?

A dzsanghoz használt alapanyagok fermentálással érlelődnek, ami kiemeli az umami ízt.

Ez az 5 hely a konyhában igazi baktériumtelep, mégsem tisztítjuk eleget

Ez az 5 hely a konyhában igazi baktériumtelep, mégsem tisztítjuk eleget

Ezek a rejtett fertőzési gócpontok komoly egészségügyi kockázatot jelenthetnek, különösen, ha nem fordítunk rájuk kellő figyelmet.

6 mindennapi konyhai eszköz, melyről nem is gondolná, hogy káros lehet az egészségére

6 mindennapi konyhai eszköz, melyről nem is gondolná, hogy káros lehet az egészségére

Ön használja valamelyiket közülük?

Így támogathatja bőre tavaszi megújulását étrendjével és életmódjával

Így támogathatja bőre tavaszi megújulását étrendjével és életmódjával

Tavaszi bőrápolás belülről.