Konyha
Fermentált ízek és kulturális örökség: mi is pontosan a dzsang?
A dzsanghoz használt alapanyagok fermentálással érlelődnek, ami kiemeli az umami ízt.
Ez az 5 hely a konyhában igazi baktériumtelep, mégsem tisztítjuk eleget
Ezek a rejtett fertőzési gócpontok komoly egészségügyi kockázatot jelenthetnek, különösen, ha nem fordítunk rájuk kellő figyelmet.
6 mindennapi konyhai eszköz, melyről nem is gondolná, hogy káros lehet az egészségére
Ön használja valamelyiket közülük?
Így támogathatja bőre tavaszi megújulását étrendjével és életmódjával
Tavaszi bőrápolás belülről.
Amikor lángra kap a zsír a konyhában - ezeket tegye ilyenkor
Ön tudja, mit kell tenni akkor, ha zsír vagy olaj kap lángra?
6 ital és étel, melyet soha ne melegítsen a mikróban
Ügyeljen arra, hogy ezeket soha ne tegye a mikróba!
Konyhai eszközöket hívott vissza a TEDi - vigyázzon, ha ilyet vett!
A közlemény szerint az érintett eszközöknél a terméktesztek megnövekedett primer aromás amin szintet mutattak.
Vajon mikor érdemes lecserélni a régi, műanyag tárolóedényeket? A szakértők elárulják
Ne használja az örökkévalóságig a műanyag tárolóedényeit!