Konyha | Egészségkalauz

Konyha

Honnan tudhatja meg, hogy a méz valóban természetes? Ezeket a teszteket végezze el!

Honnan tudhatja meg, hogy a méz valóban természetes? Ezeket a teszteket végezze el!

Ezek a gyors otthoni tesztek segítenek megkülönböztetni az igazi mézet a silány utánzatoktól.

Egész életében rosszul sütötte a csirkét – és ezzel az egészségét kockáztatta

Egész életében rosszul sütötte a csirkét – és ezzel az egészségét kockáztatta

Ön meg szokta mosni a csirkét?

Savanyítás kezdőknek: mit, mikor és hogyan érdemes eltenni télire?

Savanyítás kezdőknek: mit, mikor és hogyan érdemes eltenni télire?

Ha betartja ezeket a tanácsokat, nemcsak ropogós, hanem hosszan eltartható és ízletes savanyúságokat készíthet.

A magyar tavak elfeledett növénye: a tüskés sulyom, amely újra helyet kér a konyhában

A magyar tavak elfeledett növénye: a tüskés sulyom, amely újra helyet kér a konyhában

Egykor a szegények eledele volt, ma gasztronómiai ritkaság.

Ilyen hőmérsékleten kell mosni a konyharuhákat, hogy tényleg elpusztuljanak a baktériumok!

Ilyen hőmérsékleten kell mosni a konyharuhákat, hogy tényleg elpusztuljanak a baktériumok!

Sokan elrontják: ilyen hőmérsékleten kellene mosni a konyharuháka.

Hogyan ismerheti fel, hogy valódi, jó minőségű fahéjt használ?

Hogyan ismerheti fel, hogy valódi, jó minőségű fahéjt használ?

Ön milyen fahéjt szokott használni?

Vágjon félbe egy citromot, majd sózza meg: az olasz háziasszonyok titkos trükkje, amit Ön is imádni fog

Vágjon félbe egy citromot, majd sózza meg: az olasz háziasszonyok titkos trükkje, amit Ön is imádni fog

Próbálja ki, nem fog csalódni!

Három alattomos veszélyforrás a konyhában – a Harvard orvosa szerint súlyos károkat okozhatnak

Három alattomos veszélyforrás a konyhában – a Harvard orvosa szerint súlyos károkat okozhatnak

Nem, nem a késről van szó.