Ezeket látta már?

Milyen betegségekhez vezethet, ha tudok lefogyni? Vakcinainfó - Az orvos válaszol

elhízás, fogyás, vakcinainfó, cukorbetegség

Üdvözlöm Önöket! 36 éves nő vagyok, 34-es BMI-vel, diagnosztizált zsírmájjal, és a legutóbbi labor szerint emelkedett GOT és GPT értékekkel.

Őszinte leszek: világ életemben túlsúllyal küzdöttem, de a ,,nem is látszik, hogy ennyi kg vagy", ,,tök csinos vagy" és egyéb reakciókon kívül soha életemben nem kaptam semmilyen fejmosást senkitől, pedig hipochonder létemre pár havonta lát orvos. Szóval, nagyon hálás lennék, ha orvosilag valaki kendőzetlenül leírná, hova vezet az én csinos életmódom, meg, hogy az akaraterőm a rendelkezésre álló mindenféle diétás információ ellenére sem tart ki annyira, hogy ne legyek elhízott ...elolvastam mindent a neten, de megkérhetem Önöket, hogy rakjanak egy kicsit helyre és írják le, milyen problémáim lehetnek ebből?

Megnéztem a témába vágó videóikat is, az sem ütötte ki az agyam eléggé...nem akarom megvárni, hogy egy rossz lelet vagy egy betegség érje el nálam a fogyást. Nagyon köszönöm előre is, ha nem kímélnek...További szép napot!!

Az elhízása miatt cukorbaja, szívrohama és szélütése, mindezek következtében szív- és veseelégtelensége lesz, fulladni és vizesedni, szenvedni fog, vesepótló kezelésekre kel majd járnia, és szépen lassan elbutul.

A leálló mája miatt idült májelégtelen lesz, hasvizet fog növeszteni, és büdös lesz. Sajogni fognak a lábai, de nem baj, mert a cukorbetegsége miatt úgyis le kell majd vágni őket, Meg úgyse fogja már látni a tolószékét a diabéteszes vakságától.

Több gyereke természetesen nem lesz a betegségterhe miatt. Több időt fog kórházban, családjától elszakítva tölteni, mint azon kívül. Az orvosok és a nővérek lesznek az új barátai. Végül túl korán, fertőzésektől terhelten, egyedül fog meghalni egy sötét belgyógyászati osztály vagy egy szociális otthon eldugott szobájában.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben, a Facebook-on, az Instagramon vagy a Twitter-en is!

<KÖVETKEZŐ CIKK>

Miért nem megy a fogyás? Lajoskának sem ment, amíg ezt nem tette

Forrás: Vakcinainfó - Az orvos válaszol