Ezeket látta már?

Próbálgatta anyukája magassarkúját a kislány, kórház lett a vége

magassarkú, bokatörés, mentők, sürgősségi

A nappaliban rögtönzött divatbemutató rosszul sült el.

"Anyukája cipőjét próbálgatta játékból az a 10 év körüli, Nógrád megyei kislány, akihez nagymamája kérte a mentők gyors segítségét hétvégén. A kicsi csak pár lépést tett a nappali “kifutóján” a magassarkúban, majd maga alá fordult a bokája és hatalmasat esett." - olvasható az OMSZ közösségi oldalán közzétett posztban.

A bejegyzésből kiderült, hogy a mentősök perceken belül helyszínre értek és ellátták a gyermeket. A kislányt végül stabil állapotban, a nagyi kíséretében szállíthattak kórházba.

Nem ez volt a nyáron az első eset, amikor a játéknak kórház lett a vége. Korábban az EgészségKalauz is beszámolt arról esetről, amikor egy 10 év körüli fiú a rosszkedvű testvérét azzal akarta felvidítani, hogy el kezdte emelgetni a család ékszerteknősét. Az állat azonban váratlanul hatalmas erővel harapott a kisfiú orrába, amit sokáig nem is eresztett el. Végül a kiabálásra felfigyelő szülők szedték le a fiú orrán csüngő teknőst, majd a mentők segítségét kérték. A kisfiú orrát ezután össze kellett varrni.

Olvasta már?

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben is!

Forrás: facebook.com/orszagosmentok