Ezeket látta már?

Sebastien Haller: rosszindulatú a heredaganata, kemoterápia vár rá

hererák, Sebastien Haller, Borussia, Dortmund, csatár

Lesújtó híreket kapott a csatár: a szövettani vizsgálatok eredményei szerint rosszindulatú a nemrég felfedezett heredaganata.

A BVB közleménye szerint a 28 éves elefáncsontparti csatár hónapokig nem állhat a klub rendelkezésére, miután a szövettani vizsgálatok rosszindulatú heredaganatot állapítottak meg nála, ezért kemoterápiás kezelésnek vetik alá.

„Sebastien a lehető legjobb kezelésben fog részesülni, a gyúgyulási esélyei nagyon jók. Sok erőt és optimizmust kívánunk neki és családjának, lélekben velük vagyunk ezekben a nehéz időkben” – idézi a Borussia Dortmund honlapja alapján az M4 Sport Sebastian Kehl sportigazgatót.

A Dortmund közleménye kihangsúlyozza, hogy a továbbiakban Haller kezelésével kapcsolatban semmilyen orvosi részletet nem fognak nyilvánosságra hozni, s ebben kérik a média és a szurkolók megértését.

Hererákot diagnosztizáltak a híres Dortmund csatáránál - így derült ki >>

Mint arról korábban már írtunk, Sebastien Haller a svájci edzőtábor egyik tréningjén rosszullétre panaszkodott, majd az orvosi vizsgálat heredaganatot diagnosztizált nála, ezért a további, speciális vizsgálatok és kezelések érdekében azonnal Dortmundba utazott.

Ez is érdekelheti:

Kövesse az Egészségkalauz cikkeit a Google Hírek-ben is!

Forrás: Borussia Dortmund
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához