Szponzorált tartalom

„Lehetséges, hogy beteggé tettem a férjemet, mert túlzottan akartam egy kisbabát”

#magömlés #fájdalmas szex #prosztatagyulladás #terhesség
2019.07.23.

A családalapítás időszaka okozhat gondokat, főleg, ha a baba nem jön össze egyből, és a párnak hosszabb ideig kell próbálkoznia. A kudarc, az állandó bizonytalanság a férfiakat ugyanúgy felőrölheti, mint a nőket.

Mónika hazaparancsolta Krisztiánt a munkahelyéről gyereket csinálni

Mónika és párja, Krisztián egy éve próbálkoztak, nagyon szerettek volna kisbabát. Ám a gyermekáldás nem sikerült egyből, ezért a feleség kétségbeesett, és egy idő után szinte csak a fogantatás körül jártak a gondolatai. Pontosan kiszámolta, mikor van peteérése, és a nap melyik időszaka a legalkalmasabb arra, hogy teherbe tudjon esni.

Még attól sem riadt vissza, hogy délben hazaparancsolja Krisztiánt a munkahelyéről egy gyors gyerekcsinálási légyottra. Ám a baba csak nem akart összejönni, a férfi pedig egyre feszültebbé vált. Úgy érezte magát, mint egy selejtes gyerekcsináló robot, aki az elmúlt egy évben elveszítette azt a vicces, laza nőt, akit feleségül vett. Egymást kezdték vádolni Mónikával, folyton veszekedtek, a feszültség kezdett elviselhetetlenné válni.

Annyira fájt a magömlés, hogy Krisztián nem akart szexelni

Krisztián egyre többször érezte a kismedencéje környékén az apró görcsöket, a húzó fájdalmat, de egy darabig nem foglalkozott vele. Arra gondolt, a kellemetlen érzés majd elmúlik magától, nem lesz semmi baj. A fájdalom azonban nem múlt el, hanem kisugárzott a gáttájékra, egy idő után a péniszébe és a herékbe is. Onnantól fogva, hogy a magömlés is fájdalommal járt, Krisztián egyáltalán nem akart szexelni Mónival. A fájdalomtól való félelme miatt merevedési gondjai is lettek. Ekkor döntött úgy, hogy alaposan kivizsgáltatja magát. Az urológusnál kiderült, hogy nagy valószínűséggel a stressztől krónikus prosztatagyulladása lett, ami okozhat akár átmeneti meddőséget is. Otthon mindent átbeszéltek Mónival, aki belátta, hogy túlzottan akarta a kisbabát, és ezzel talán meg is betegítette a párját. A krónikus prosztatagyulladásra Krisztián gyógyszereket kapott, amelyeket több héten át kellett szednie. Ezen kívül az egyik ismerőse ajánlott neki egy kúpot, amely ott hatott, ahol a fájdalom keletkezett, így jól kiegészítette a gyógyszeres kezelést, és nagy mértékben csökkentette a tüneteket.

Hirdetés Forrás: egeszsegkalauz.hu

Sok férfit érint a krónikus prosztatagyulladás

A prosztatagyulladás a férfiak tíz százalékát érinti, 50 év alatt a leggyakoribb urológiai betegség, amellyel orvoshoz fordulnak. Az esetek 90 százalékában nem bakteriális eredetű, krónikus prosztatagyulladást diagnosztizálnak, amelynek a gyógyítása nem egyszerű, hiszen gyakran nehéz megtalálni az okát. Az állandó fájdalom és a nehezített vizelés megnehezítik a hétköznapokat, a betegek egy része depresszióssá válhat. 

Forrás: egeszsegkalauz.hu