Ez a szoftver nagy segítség lehet a koronavírus ellen küzdő szervezeteknek, most ráadásul ingyenes

#koronavírus #járvány #Covid-19 #Magyarország
2020.03.26.

A koronavírus-járvány miatt ingyenessé teszi a segítő szervezetek számára otthonról használható ügyfélszolgálati szoftverét a Comnica.

A járvány miatt veszélybe került több olyan közhasznú, non-profit szervezet működése, amelyek munkájára hatalmas szükség van. A bejövő telefonhívásokat nagy számban fogadó szervezetek a koronavírus miatt kénytelenek hazaküldeni a segély- és ügyfélszolgálati központokban dolgozó munkatársaikat, így ők nem tudják ellátni a feladataikat.

Erre nyújt megoldást a Comnica ügyfélszolgálati szoftvere, amely lehetővé teszi, hogy a kollégák saját otthonukból ugyanúgy tudják kezelni és fogadni a hívásokat, mint az irodában. A program használatáért alapvetően fizetni kell, de a helyzetre való tekintettel a cég ingyen rendelkezésre bocsátja minden olyan közhasznú munkát végző, segítő non-profit szervezetek, amely közvetlenül vagy áttételesen részt vesz a járvány elleni küzdelemben.

Nem éri el a háziorvosát? Hívja az Egészségkalauz orvosait! Kattintson IDE!

A jelentkezéseket a +36 1 255 0994-es telefonszámon várják. Az igénylések elbírálásával és a technikai feltételekkel kapcsolatos részletek a Comnica oldalán olvashatók.

Forrás: Comnica

Forrás: EgészségKalauz