Háromezer segélycsomaggal támogatja a hétköznapok hőseit a Westend

Háromezer segélycsomaggal támogatja a hétköznapok hőseit a Westend

A bevásárlóközpont azoknak juttatja el az adományt, akik a koronavírus-járvány idején sem vonulhatnak home office-ba, hanem minden nap azért dolgoznak, hogy működésben tartsák az országot.

A koronavírus miatt kialakult krízishelyzet átrendezte a mindennapjainkat. Aki csak teheti, otthonról dolgozik, és alig jár ki az utcára. Vannak azonban emberek, akik nem tehetik ezt meg, hiszen munkájuk nélkül megállna az élet. Az egészségügy dolgozói, a tömegközlekedésben dolgozók és az önkéntesek - csak, hogy néhány példát említsünk. Kétségtelen, hogy ebben a helyzetben ők a hétköznapok hősei. Az ő ember feletti munkájukat szeretné a Westend megköszönni azzal, hogy támogatást nyújtanak nekik.

Három héten keresztül heti ezer csomagot szállítunk ki összesen hat helyszínre, a csomagok tartalmát pedig minden esetben előzetesen egyeztetjük a támogatottakkal; azokba olyan termékek kerülnek, melyek megkönnyítik mindennapjaikat, munkavégzésüket. Természetesen ügyelünk arra, hogy a vírus terjedésének kockázatát a csomagok átadásakor is minimálisra csökkentsük, így a küldeményekbe kizárólag előre csomagolt, biztonságos termékek – elsősorban kávé, ásványvíz, üdítő, energiaszelet, édesség, kézkrém – kerülnek, kollégáink pedig mindenben eleget tesznek a járványügyi-egészségügyi előírásoknak, maszkot és kesztyűt viselnek a csomagolás, szállítás, átadás során” - ecsetelte Kovács Orsolya, a Westend Bevásárlóközpont marketingigazgatója.

A Honvéd Kórház és a Szent László Kórház munkatársai már meg is kapták az első csomagokat. A Westendet működtető Gránit Pólus csoport nem először segít a járvány elleni küzdelemben: az üzemeltetésük alatt álló Budapest Sportaréna korábban a Vöröskereszt bázisa lett.

Beszélne telefonon egy orvossal? Kattintson IDE!

Forrás és kiemelt kép: Westend

Forrás: EgészségKalauz