Ezeket látta már?

Koronavírus: Vitamindús alapanyagokat adományoztak a Szent László kórháznak

borsó, bab, kukorica, répa, zöldségek, zöldségkonzerv, egészséges ételek

A Bonduelle ezer konzervet adományozott a Szent László kórház dolgozóinak, valamint a Démétér Ház lakóinak. A cég a koronavírus ellen harcoló ápolók és orvosok munkahelyi és otthoni étkezését szeretné megkönnyíteni ezzel a lépéssel.

Az egészséges étkezés kiemelten fontos szerepet játszik az immunrendszer védelmének megerősítésében, amire most, a koronavírus okozta járvány idején még nagyobb szükség van, mint eddig. A konzervekben elsősorban olyan zöldségek vannak, mint a kukorica, borsó és babok, ezekből gyorsan lehet tápláló fogásokat készíteni. „Nehéz időket élünk, ilyenkor kiemelten fontos az összefogás és a segítségnyújtás. Minden magánember és vállalat úgy segít, ahogy tud, mi zöldségben vagyunk a legjobbak, így hát konzervekkel igyekszünk támogatni a kórházak hőseit. Reméljük, sok nagyvállalat követi a példánkat, hiszen ebben az időszakban az orvosoknak és ápolóknak van legnagyobb szüksége ránk” – mondta Gautier Mulliez, a Bonduelle magyarországi vezetője.

A cég nem áll meg ezer konzervnél: újabb szállítmányokat terveztek be, hogy a kellő időtartamra elláthassák a kórház dolgozóit egészséges alapanyagokkal.

Nem éri el a háziorvosát? Hívja az Egészségkalauz orvosait! Kattintson IDE!

Forrás: Bonduelle

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához