Otthon ragadt a koronavírus miatt? Tartsa formában magát ezzel az online jóga órával!

#koronavírus #jóga #Covid-19 #járvány
2020.03.26.

A koronavírus miatt aki csak teheti, otthon marad. Sokszor ez azzal jár, hogy az életmód nagyon mozgásszegény lesz, ami sem a fizikai, sem pedig a mentális egészségnek nem tesz jót.

A jóga egy remek mozgásforma, az abszolút kezdőktől a haladókig mindenki megtalálhatja benne az örömét. Összetett, ugyanúgy foglalkozik a lélekkel is, mint a testtel. A gyakorlatok elvégzéséhez ráadásul nem kell sok eszköz, és sok hely sem, így akár a nappalinkban is bátran nekivághatunk.

Tóth Anasztázia, a Margitszigeti Jóga oktatója hosszú évek óta tart órákat, amikor csak teheti, a szabadban jógázik tanítványaival. A koronavírus miatt sajnos most egy időre le kellett fújnia az oktatást, de így is megtalálta a módját annak, hogy eljusson a jógázni vágyókhoz: minden nap este 6 órától élő videókon keresztül ad órákat. A videók Facebook eseményeken keresztül érhetők el.

Beszélne telefonon egy orvossal? Kattintson IDE!

Az eseménysorozat a tervek szerint április 24-ig tart majd, és bárki ingyen csatlakozhat. Aki szeretné, adománnyal is támogathatja a stúdió fennmaradását.

Forrás: Margitszigeti Jóga

Forrás: EgészségKalauz