Ezeket látta már?

Friss koronavírus hírek ma

Rusvai Miklós szerint már nincs szükség további oltásokra

kötelező oltás, németország, védőoltás, vakcina, koronavírus

Csökkennek az esetszámok, szerinte az ötödik hullám már kiadta a méregfogát.

Nincs már szükség további oltásokra és szigorításokra, mivel az ötödik hullám alatt a koronavírus „kiadta a mérgét” – mondta Rusvai Miklós.

Elmondta, hogy mivel a napi új fertőzöttek száma már 2 hete tetőzött, ami azt jelenti, hogy a kórházban kezeltek száma most még a csúcsponton van, de hamarosan ez is csökken. Hozzátette azt is, hogy az ötödik hullám számai messze elmaradnak a korábbiaknál, mint a koronavírus fertőzöttek, mind az elhunytak adatait nézve.

Elmondta, hogy szerint nem kellenek már tobábbi szigorítások, sem oltások:

Aki eddig beoltatta magát, jól tette, védekezik ezzel, és akadályozza a járvány terjedését, de aki nem oltatta be magát eddig, az nyilván nem is akarta beoltatni magát. Nem látom értelmét, és nem látom olyan indokát most, hogy hirtelen meggondolná magát...Ezzel az ötödik hullámmal tulajdonképpen nálunk a Covid kiadta a mérgét

Olvasson tovább! Omikron variáns - ezek a leggyakrabban visszamaradó tünetei

Elmondta azt is, hogy szerint ősszel a koronavírus újabb variánsa jelenhet meg Európában, de megszelídülve, náthaszerű megbetegedést okozhat. Ezért ősztől újra célszerű lesz maszkot viselni. Hozzátette azt is, hogy jövőre a WHO szerint már véget érhet a járvány.

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához