Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található! Igen Nem

Ezeket látta már?

Szponzorált tartalom

Felfázás a wellness hétvégén: bajt okozott a vizes fürdőruha és a túl sok szex

A szex és a vizes fürdőruha is okozhat felfázást egy wellness hétvégén

Edit alig várta, hogy kettesben legyenek a férjével, és végre úgy kényeztesse a testét és a lelkét, ahogyan arra már hónapok óta vágyott. Az utazás azonban rémálommá vált, kényeztetés helyett Editnek a hólyaghurut jutott…

„Az utazás előtt extázisban voltam”

„Amióta a gyerekünk iskolába jár, szeptembertől számoljuk az évet a férjemmel. Tavaszra annyira elfáradtunk mindketten, hogy szükségünk volt egy kis lazulásra. Négy napra foglaltunk szobát egy wellness szállodában. Az utazás előtt extázisban voltam, alig vártam a pezsgőfürdőt meg a masszázst, és a kényelmes úszkálást a szálloda medencéjében.

„Vizes fürdőruhában néztem, ahogy a férjem úszik”

A legdivatosabb fürdőruháimat pakoltam be a bőröndbe, színben hozzáillő papucsokat is választottam. Rózsaszín ködben úsztam, egészen a második napig, amikor megéreztem a kellemetlen, csípő, égő fájdalmat. Persze, hogy hólyaghurutom lett! Hogy miért? Két dologra tudok tippelni. Az első éjjel némi pezsgőzés után egymásnak estünk a férjemmel. A kötelességmentes, szabad élet felkorbácsolta a vágyainkat, és többször is szeretkeztünk. Hallottam róla, és meg is tapasztaltam már, hogy a szex hólyaghurutot okozhat, hiszen kórokozók kerülhetnek be a húgyhólyagba, ahol aztán gyorsan szaporodni kezdenek. Hogy ezt megelőzzem, otthon mindig kimegyek az aktus után pisilni, és figyelek arra is, hogy sok vizet igyak, de a miniszünidőn nem akartam ilyesmivel törődni. Bizonyára az sem tett jót, hogy sokáig nem cseréltem le a vizes fürdőruhámat úszás után, inkább lustán elnyúltam egy napozóágyon, és a férjemet figyeltem, ahogy kartempózik a medencében. A bacilusoknak remek táptalaj volt a nedves, meleg környezet.

„Fájt a hasam, csípett a pisi”

Másnap összegörnyedve ültem a szállodai szobánk vécéjén, és megpróbáltam minél több pisit kipréselni magamból. A hasam fájt, kicsit görcsölt is, a pisi pedig csípett és égett. Nem így képzeltem el a gondtalan vakációt. Kezdetben fegyelmeztem magam, de aztán kitört belőlem a harag, és követelni kezdtem a férjemtől, hogy azonnal csináljon valamit.

„Segített a medveszőlőlevél”

Végül a férjemnek jutott eszébe, hogy otthon mindig van egy doboz gyógynövényes tabletta, amelyet akkor szedek, ha megérzem a hólyaghurut kezdeti tüneteit. Azt mondta, elmegy a patikába és vesz nekem, próbáljuk ki, hátha most is segít, és nem kell orvoshoz mennem, illetve antibiotikumot felíratnom. A medveszőlőlevél-kivonat tartalmú tabletta ezúttal is bevált. Hamar csökkentette a tüneteket, másnap este már annyival jobban éreztem magam, hogy nyugodtan meg tudtunk vacsorázni a hangulatos étteremben, és pár nap után a panaszaim teljesen megszűntek. A hátralévő napok szépen teltek, igaz nem úgy, ahogy azt előre megálmodtam. A szexet teljesen mellőztük, és wellness helyett inkább sétálgattunk, és kirándultunk. Hálás vagyok a férjemnek, hogy eszébe jutott a medveszőlőlevél-tartalmú tabletta.” 

Forrás: EgészségKalauz
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához