A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk.

ELFOGADOM
Hirdetés
Szponzorált tartalom

Új herbál vitaminkomplex nőknek!

#memória #tanulás #izom #Stressz
2019.03.20. Módosítva: 2019.03.20.

A nők sok szerepet vállalnak a mindennapok során: háztartás, anya, feleség, társ, barát, gondozó, munkavállaló, karrierépítő, és még sorolhatnánk, mennyi helyzetben kell nap, mint nap megállni a helyüket. 

Hirdetés

Nem csoda, hogy ha a munkahelyi, a családi felelősségek között lavírozva sokszor megbillen az egyensúly, ami stresszhez, leterheltséghez vezethet. Gyakori tünetek lehetnek: a fejfájás, alvászavarok, koncentrációs nehézségek, rövidlátás, gyomorpanaszok, depresszió, szorongás, szexuális vágy hiánya. Ezekben az esetekben kiürül a szervezet vitaminraktára, gyengül az immunrendszer, ezért szükséges naponta pótolni ásványi anyagokat, vitaminokat, nyomelemeket, valamint élettanilag hasznos herbál hatóanyagokat bejuttatni a szervezetbe. 

Feminia vitaminkomplexet pont azoknak a hölgyeknek javasoljuk, akik úgy érzik, hogy terhelhetőségük végéhez közelednek vagy a legtöbbet szeretnék kihozni magukból az élet minden területén. 

Miben segít a FEMINIA a nőknek?

A FEMINIA vitaminkészítmény legfontosabb összetevői a perui maca, görögszéna, koreai ginszeng, ginko biloba kivonata, L-arginin és 10-féle vitamin. 

Szellemi frissesség

Összetevői segítik a szellemi frissességet. Kiemelten hasznos a memóriát, agyi kapacitást megterhelő munkák, tanulás során. 

Fizikai állóképesség

L-arginin hatóanyagának köszönhetően hozzájárulhat a fizikai teljesítőképesség, az izmok erőkifejtésének növekedéséhez.

Pszichikai terhelhetőség

Segít oldani a munkahelyi, környezeti stresszhatásokat. Folsav, nikotinamid, biotin, B6-, B1-, B-12 és C-vitamin tartalma fontos szerepet játszik a megfelelő pszichológiai egyensúly fenntartásában. 

Szexuális energia

Jótékony a szexuális egészségre, libidóra. A Perui Maca, a Görögszéna és a Ginszeng kivonatai segítik a szexuális energia fenntartását.

Hormonegyensúly

A FEMINIA összetevői támogatják a normál hormonaktivitást, az immunrendszer optimális működését.

forrás: www.feminia.hu

Forrás: www.feminia.hu
Hirdetés

FONTOS AZ EGÉSZSÉGEM

SZERETNÉK HÍREKET, TIPPEKET KAPNI!
CAPTCHA

Twoje dane osobowe służyć będą jedynie umożliwieniu kontaktu z ekspertem. Grupa Onet.pl S.A. nie przetwarza tych danych w żaden inny sposób i niezwłocznie po przesłaniu pytania do eksperta usuwa lub anonimizuje Twoje dane. Przekazanie pytania ekspertowi odbywa się przy zachowaniu zabezpieczeń wymaganych przez ustawę o ochronie danych osobowych. Przypominamy również, iż udzielona porada nie zastąpi bezpośredniej konsultacji z lekarzem lub innym odpowiednim specjalistą, w trakcie której analizowana jest dokumentacja lekarska i przeprowadzane badanie lekarskie.