Ezeket látta már?

Biztonságos szex - segítenek a sztárok is :-)

Egészséges szexet - Cheryl Cole-al... A JLS felkérte Cheryl Cole-t és Simon Cowellt, hogy segítsenek hirdetni a biztonságos szexet.

A csapat új alapítványt hozott létre, és saját márkás óvszerrel rukkoltak elő.

Biztonságos szex - segítenek a sztárok is :-)

A fiúbanda elindította a JLS Alapítványt, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a biztonságos szexre. Celebtársaikat is segítségnyújtásra szólították fel.

Az énekes, Jonathan "JB" Gill így nyilatkozott: "Mindenkit bátorítunk arra, hogy segítsen közvetíteni az üzenetünket, ezért, ha Cheryl Cole csatlakozni szeretne hozzánk, esetleg Simon, mi leszünk a legboldogabbak! Simon Cowell úr, mi itt a biztonságos szexet hirdetjük, hívjon minket még ma!"

Az együttes már piacra dobta a Just Love Safe (csak szeress biztonságosan) nevű kondom-kollekcióját, mely a JLS színeiben (zöld, kék, piros és sárga) kapható. Gill azt is hozzátette, hogy ezzel is a hálájukat szeretnék kifejezni a rajongóiknak.

"Ez egy lehetőség, hogy megbolygassunk néhány fontos társadalmi problémát. A fiatalok példaképnek tekintenek bennünket, így helyzetünkből adódóan segíthetünk megváltoztatni a jelenlegi szokásokat."

Forrás: Napidoktor
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához