Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található! Igen Nem

Ezeket látta már?

Friss és eleven szex (előjátéktól a végjátékig...)

Hangolódjunk rá a másik félre! Fontos, hogy a szexuális kapcsolat friss és eleven legyen. Ezt a célt sokféle ötlettel el lehet érni. Ám az előjáték mindennek a kezdete.

Az előjáték elég időt ad a ráhangolódásra mindkét fél számára, hogy a következő szakaszhoz megfelelő hangulatba kerüljenek. Fontos, hogy megértsük és megtanuljuk a megfelelő előjáték módokat, amelyek valóban segítenek a férfinek kielégíteni a nőt. Egy tanulmány szerint a nőknek több idő kell a vágy felkeltésére, mint a férfiaknak, és alapvető, hogy a férfi belemenjen az előjátékba, hogy kielégítse a nőt.

Friss és eleven szex (előjátéktól a végjátékig...)

Mindig kezdeményezz!

Nagyon fontos, hogy a férfi kezdeményezzen, mert a nők gyakran szégyenlősek, és haboznak elkezdeni az előjátékot.

Masszírozd meg!

Nagyon fontos része az előjátéknak. Sok férfi azt hiszi, hogy nagyon időigényes, és a rövid ideig tartó masszázs nem hatékony, de egy tízperces masszázs is nagyon hatásos lehet, ha megfelelően végzik. Koncentrálj az erogén területekre, mint a mellek, a nemi szervek környéke vagy a hát.

Zuhanyozz a partnereddel...

A szex előtti közös zuhany segít az ellazulásban, és abban, hogy ráhangolódj az érzéki előjátékra. Megfűszerezhetjük egy romantikus fürdővel, illatgyertyákkal. A halk romantikus zene gyönyörű alapot adhat a szerelmeskedéshez.

Kezdjük az alapoktól!

Fontos minden férfinek tudatosítania, hogy az előjátékot alulról kell elkezdeni. A legtöbb férfi a női test felső részével foglalkozik, ami gyakran leállítja a nőt. Fontos, hogy alulról kezdje, jobban koncentráljon a combokra és az nemiszervre.

Csókold megfelelően

A csók a másik nagyon fontos része az előjátéknak. Először lassan csókolj, ellenőrizd a nő reakcióját. Először a száját csókold meg, aztán következzen a többi erotikus zóna, mint a comb, a nemi szerv környéke. A szerelmeskedés közben továbbra is csókold a partneredet, ez erősíti az érzelmi kapcsolatot.

Próbálkozz az orális szex-szel

Az orális szex az előjáték másik fontos része. Segít abban, hogy a nő könnyen eljusson az orgazmushoz.

Próbálkozz új technikákkal

Használjunk szexuális játékokat az előjáték izgalmasabbá tételéhez. Ez is segít a nő kielégítésében. Használj illóolajokat vagy a csiklót stimuláló zselét. A csiklót stimuláló zselé használata segít a nő szexuális vágyának felkeltésében.

Az eredeti cikk itt olvasható:

Szerző: Bódi Eszter

Forrás: Napidoktor
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához