Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található! Igen Nem

Ezeket látta már?

Óvszer-lecke

Óvszerhasználati kisokos... Tudod, hogy milyen fajta gumik védenek meg a nemi betegségektől? És azt, hogy hogyan lehet ügyesen különböző zoknikban fürdeni?

Mielőtt átrágnánk magunkat, hogyan védjük meg magunkat egy gumival, fontos leszögezni, hogy csakis sértetlen, még használatlan óvszerrel kezdjünk neki a hancúrozásnak. Ezen felül az anális, az orális és a hüvelyi szexnél is nagy jelentőséggel bír eme védekezési módszer bevetése. Hiába nem lehet gyermekünk, ha szájjal kényeztetjük a másikat, vagy ha hátulról támadnak le a pasik, mégis léteznek szexuális úton terjedő betegségek, amelyektől, ha nem is tökéletesen, de jó eséllyel védelmet nyújt egy óvszer.

Óvszer-lecke

Alkalmazás előtt mindig győződjetek meg arról, hogy mikor gyártották az adott terméket! Egy óvszer maximum 5 évig áll el. Nagyon kevesen tudják megvalósítani a gyakorlatban, hogy a szex kezdetétől a végéig fent maradjon a férfin a gumi. Nem a technikák változatossága miatt, hanem, mert egyesek szerint elegendő akció közben felhúzni a "zoknit", holott tisztában vannak vele, hogy az előváladék is tartalmaz spermákat, amelyek megtermékenyíthetik a nőt.

Ugorjuk át a legjobb részeket, hogy megtudhassuk: finisbe akkor ér az egymással való játszadozás, ha a fiú elélvez. Ilyenkor lehetőleg ügyeljünk arra, hogy a "cselekmény" után egy zsebkendőbe tekerve dobjuk a szemétbe az óvszert, ne várjuk meg a következő ejakulációt.

Szubjektív sorok

Most volt (dec. 1.) az AIDS Világnap, amelyen különleges dologgal, egy hatalmas óvszerrel "ünnepeltek"... Ez egyesekben visszatetszést kelthet, de egy bizonyos. A kérdéssel fogalkozni kell, és nem lehet felette szemérmesen - pontosabban álszemérmesen - szemet hunyni.

Még a jelenlegi pápa is kinyilvánította pozitív véleményét az óvszerhasználattal kapcsolatban, ami konzervatív egyházi körökben nyilván visszatetszést fog kelteni.

Egy dolog biztos: mindenképpen meg kell állítani a szexuális úton terjedő betegségek további térnyerését, itt főként az AIDS-re gondolok, de a kankó, szifilisz stb. is elég komoly mértékben terjed/t. A hatásos védekezés egyik módja az óvszerhasználat.

Arról már nem is mernék beszélni, hogy amúgy másik lehetősége a hűség, azaz az állandó partner, lám a "feleség" e tekintetben már elkoptatott szó lett... gondoljuk csak át... érdemes!

(a szerk.)

Sima ügy lesz...?!

Fogd meg a gumit, óvatosan csomagold ki, majd csúsztasd rá a pasid péniszére. Mindezt úgy old meg, hogy a gumit, csúcsán összefogva görgeted rá a hímvesszőre, hogy legyen hova üríteni, szakadás helyett. Az aktus során ne részesítsd előnyben a kézkrémet, az olajos alapú síkosítókat, mert ez csökkenti a gumi hatását, ehelyett a glicerines, víz-alapú, zselés kenőanyagok bátran bevállalhatók.

Csak bizonyos fajta gumik védenek meg az AIDS-től és az STD-től. Ezek között van a latex, amelyet – ha gondolod - használhatsz víz alapú síkosítóval is. A szintetikus gumik azoknak valók, akik allergiásak a latexre, de természetesen ez is ugyanolyan védelmet nyújt a szexuális betegségek ellen. A női condom a hüvelybe illeszkedik bele. Olyan a pároknak ajánlják, akik a férfiak által használatos gumival nem békültek ki.

A lambskin (báránybőr) , avagy az állati hártyából készült, illetve az újdonságnak számító play condomok az előzőekkel ellentétben nem védenek meg a nemi betegségektől, a terhességtől viszont igen. Utóbbi, vékonysága miatt a szexuális élvezeteket csigázza fel. Csak akkor használd, ha már teljes a bizalom a párotokkal.

Az elméleti tudás megszerzése, majd a rendeltetésszerű használat után mindenkinek kijár a pihenés, vagy a második menet?

Forrás: Napidoktor