Ezeket látta már?

Szexuális teljesítményhez: szájban oldódó potencianövelő

A gyors szenvedély biztosítva: új, másodpercek alatt széteső, szájban oldódó potencianövelő tabletta... Egy pohár víz után kutatni és esetlenül lenyelni egy tablettát a legforróbb percekben kiolthatja/igencsak lecsillapíthatja a szenvedély tüzét. A kutatók úgy gondolják, hogy megtalálták a tökéletes megoldást: az első szájban oldódó potencianövelőt.

A közeljövőben piacra kerülő, a kék tablettához hasonló mechanizmussal működő tabletta pezseg a nyelven és másodpercek alatt feloldódik, ezért nagyon diszkréten alkalmazható. Mindez egy zsebre tehető vékony fekete dobozban. Gyors oldódása ellenére a többi vényköteles potencianövelőhöz hasonlóan, a szükséges hatás előtt fél órával tanácsos bevenni.

Szexuális teljesítményhez: szájban oldódó potencianövelő

A gyártók azt remélik, hogy az új szer, áttörést jelent azoknak a férfiaknak a terápiájában, akik szégyellnek segítséget kérni. Dr. Geoff Hackett, a brit Good Hope Kórház orvosa szerint: "Remélem, az új gyógyszerforma felbátorítja a merevedési problémákkal küzdő férfiakat, hogy állapotukkal szakemberhez forduljanak."

A gyógyszer kifejlesztője által végzett piackutatás alapján tízből négy férfi szerint a vízzel beveendő tabletta alkalmazása kényelmetlen. A vizsgálat szerint, melybe közel 1000 férfit vontak be, a szájban oldódó tabletta biztonságos és hatásos.

A szexuális egészséggel foglalkozó szakemberek a merevedési zavarokkal küzdőket arra figyelmeztetik, hogy menjenek el egy orvoshoz is, mivel ez az állapot kezdődő szívproblémákra utalhat. De közülük sokan, akik túl szégyenlősek, inkább az internetet választják, ahol sokszor csak utánzatokhoz jutnak hozzá.

Marc van Unen a gyógyszert fejlesztő cég munkatársa szerint az új gyógyszer "csökkenteni fogja a szorongást. Azt reméljük, hogy az új tabletta előnyei és diszkrét csomagolása csökkenti majd az online megvásárolható utánzatok utáni keresletet."

Forrás: Medipress
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához