Ezeket látta már?

Velünk éljen túl egy infarktust!

2015.04.13. Módosítva: 2015.11.04.

Betegeknek és érdeklődőknek szerveznek kardiológiai konferenciát Budapesten, április 17-én, pénteken.

Velünk éljen túl egy infarktust! címmel rendeznek kardiológiai konferenciát betegek és érdeklődők részére április 17-én a Lurdy Házban, ahol a betegség kialakulásáról, tüneteiről és kezeléséről, a túlélés lehetőségeiről tartanak előadásokat a meghívott szakemberek.

Velünk éljen túl egy infarktust!

A szokásos szakmai fórumokkal szemben a SzívSN országos betegegyesület kifejezetten az érdeklődők vagy a betegségben érintettek számára rendezi meg a programot - közölték a szervezők az MTI-vel.

Kardiológusok, mentőorvosok és elismert szakemberek tartanak előadást többek közt arról, hogy mi történik újraélesztés után a mentőben, hol találhatók kihelyezett defibrillátor készülékek és hogyan kell ezeket használni, melyek az antitrombotikus kezelés irányelvei, hogyan és miért kerülhet valaki az intenzív osztályra, de szó lesz arról is, hogy mit tehet egy civil egyesület a betegekért, milyen kapcsolatban állnak a szenvedélybetegségek a keringéssel, valamint a kardiológia területének legújabb eredményeiről is hallhatnak előadást az érdeklődők.

Az eseményre regisztrálni a szervezet honlapján lehet.

Forrás: MTI