Ezeket látta már?

3 szuper karácsonyi dísz, amit otthon is könnyedén elkészíthet

karacsonyfadisz_-_hazilag

Karácsonyi díszek saját kezűleg? Íme, néhány gyorsan és könnyen elkészíthető ünnepi darab, ami ötletességével és egyszerűségével emelheti az otthona pompáját.

Ha az ételek már elkészültek, itt az ideje feldíszíteni a lakást! Mutatunk néhány egyszerű, mégis ötletes díszt, ami pár perc alatt elkészíthet.

Ötletes dísz

Csomagoljunk be egy 10-12 cm átmérőjű hungarocell golyót egy 35 cm-es négyzet alakú anyagdarabba, majd kössük át egy gumiszalaggal. Fűzzük át egy 135 cm-es szalag végét lefelé a gumiszalagon a labda körül, majd föl a gumiszalag másik oldalán, hogy a szalagvégek találkozzanak. Kössük össze őket, így fel tudjuk akasztani a labdát. Egy 35 cm-es szalaggal kössük át, majd dugjuk be a végeket a gumiszalagba. Rejtsük a fenyőágak mögé a gumit.

Ajtódíszek

Formáljon hurkot egy 30 cm-es hosszú szalagból, és rögzítse a toboz aljára pillanatragasztóval. Egy 30 cm-es másik szalagból hajlítson egy ívet és az előző szalag végeire rögzítse pillanatragasztóval.

Dióőrület

Egyből ünnepi hangulatot teremt a henger alakú vázába szórt diók, fenyőtobozok látványa. Helyezzen a vázába egy hosszú, 20-25 cm-es gyertyát a gyertyatartóval együtt, és szórjon köré diót és fenyőtobozokat.

Olvasson tovább! Ezért éri meg diót enni!

Forrás: Napidoktor