Ezeket látta már?

A Lovasterápia Szövetség továbbképzése

2013.06.19. Módosítva: 2015.11.04.

Ismét továbbképzéseket indít a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány gyógypedagógusok, gyógytornászok, lovasok és segítők számára.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is akkreditált lovasterapeuta képzést indít a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány. Az országban egyedülálló programra olyan gyógypedagógusok és gyógytornászok jelentkezését várjuk, akik a lovasterápiában rejlő fejlesztési lehetőségekkel szeretnének megismerkedni.

A Lovasterápia Szövetség továbbképzése

A kétéves, összességében mintegy 185 órás tanfolyam várhatóan 2013 szeptemberében indul, a lovas felvételi vizsgákra augusztus és szeptember hónapok folyamán kerül sor.

A Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány lovas oktatók és lovas edzők számára 2013 szeptemberében indítja "A fogyatékos személyek lovas sportjának kiegészítő ismeretei" című akkreditált tanfolyamát.

A segítő tanfolyam célja olyan segítők kiképzése, akik egy terápiás teamben a terapeuta mellett segítőként tudnak közreműködni.

A tanfolyamokra való jelentkezési kérelemhez rövid szakmai önéletrajzot, valamint az alapképzettséget igazoló dokumentum fénymásolatát kell csatolni.

Részletes információk a www.lovasterapia.hu weboldalon találhatóak a "Képzések" menüpont alatt.

Forrás: Sajtóközlemény
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához