Ezeket látta már?

„Bevetetlen álmok” válnak valóra? - Pszichológiai Napok

2013.04.04. Módosítva: 2015.11.04.

Immár tizenhetedszerre kerül megrendezésre a Pszinapszis – Budapesti Pszichológiai Napok. Idén április 12-14. között a látogatók a „Bevetetlen Álmokról” gondolkodhatnak neves pszichológusok segítségével – ez által jobban megértve önmaguk és a világ működését. A rendezvénynek ezúttal is az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ ad otthont.

A Pszinapszis – Budapesti Pszichológiai Napok háromnapos tudományos-kulturális rendezvény, mely évről évre mintegy 3-4 ezer érdeklődőt vonz. Célja, hogy széles körben megismertesse, elfogadtassa és népszerűsítse a pszichológia tudományát – ezzel is elősegítve az emberek tesi-lelki jóllétét, egészségét.

„Bevetetlen álmok” válnak valóra? - Pszichológiai Napok

A szervezők nagy hangsúlyt helyeznek a pszichológia rész- és határterületeire, a legfrissebb kutatási eredményekre, valamint az alkalmazási tapasztalatok közérthető bemutatására. A szakmai programmal párhuzamosan színvonalas kulturális programok is várják a látogatókat, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő elfoglaltságot.

Az idei Pszinapszis főtémája: a "Bevetetlen Álmok. A résztvevők betekinthetnek a pszichedelikumok, szexualitás, kollektív tudattalan, társas jelenségek és különleges kutatási eredmények világába.

A számtalan sokszínű előadás mellett lehetőség van saját élményt nyújtó műhelyfoglalkozásokon is részt venni, így mindenki tapasztalatot nyerhet a pszichológia gyakorlati módszereiből. A Pszinapszis fontosabb témái: a pillanat megélésének képessége, a női szerepek változásai, szexualitás, bűn és bűnhődés, borterápia és delírium, modernkori édenkertek, válság, kamaszkori élet, "álompasik" és "álomnők", online személyiségek, záródó ajtók és kinyíló ablakok.

Előadók: Bagdy Emőke, Tari Annamária, Bakó Tihamér, Mérő László, Vekerdy Tamás, Zacher Gábor, Pál Ferenc és a szakmai élet sok más kiemelkedő alakja.

Fellép többek közt: Felméri Péter és Tóth Edu, Bohemian Betyars együttes

Részletek:

http://www.pszinapszis.hu/hu és a

https://www.facebook.com/pages/Pszinapszis-Budapest-Psychology-Days/145191848874398?ref=ts&fref=ts Facebook-oldalon

Forrás: Sajtóközlemény