Ezeket látta már?

Mai bulvár: Douglas - és a gégerák...

Catherine Zeta-Jones hollywoodi színésznő csütörtökön adott interjújában azt állította, dühös, amiért az orvosok nem tudták korábban kimutatni férje, Michael Douglas gégerákját.

Douglas azonban, aki ezen a héten bejelentette, hogy a rák előrehaladottabb stádiumban van, mint korábban gondolták, a People magazinnak azt mondta, mindent megtesz azért, hogy legyőzze betegségét. A 65 esztendős színész egy családi nyaralásról hazatérve, nemrég osztotta meg a nyilvánossággal betegsége hírét. Ezen a héten azt is bejelentette, hogy a rák a negyedik stádiumban van, ennek ellenére 80 százalék az esélye a gyógyulásnak.

Mai bulvár: Douglas - és a gégerák...

A brit Zeta-Jones, aki 2000-ben ment férjhez a színészhez, dühének adott hangot azért, mert mivel a daganatot csak három hete diagnosztizálták, férje gyógyulási esélyei csökkentek. Douglas hónapokig járt orvoshoz, hogy kiderítsék makacs torok- és fülfájását, míg végül augusztus elején egy dió nagyságú daganatot fedeztek fel a nyelve tövében.

"Mindennek utánajárt, de semmit sem találtak. Én is, és ő is tudta, hogy valami nincs rendben" – nyilatkozta Zeta-Jones az amerikai hetilapnak. "Dühös vagyok azért, hogy nem mutatták ki hamarabb."

Douglas filozofikusabban közelítette meg diagnosztizálásának kérdését, és csak annyit mondott, hogy nem akar senkit vádolni, mert ezek a dolgok időnként egyszerűen nem derülnek ki. Gyógyulási esélyeit illetően nagyon bizakodóan nyilatkozott: "Gyógyítható betegségként kezelem. Ez egy harc, és én győzni fogok."

A Hollywood egyik oszlopának számító Douglas több mint 40 filmben, köztük a Végzetes vonzerő (1988), a Tőzsdecápák (1988), a Rózsák háborúja (1990), az Elemi ösztön (1992) és a Traffic (2001) című alkotásokban játszott főszerepet. Legújabb filmje, az 1987-es kasszasiker, a Tőzsdecápák folytatása, A pénz nem alszik, e hónap végén kerül az amerikai mozikba.

Douglas előző házasságából származó fiát, Cameron Douglast áprilisban a bíróság öt év börtönbüntetésre ítélte kábítószer csempészésért.

Forrás: Medipress
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Híreket a Google hírfolyamához